Mobiteli

mo že

Aside Banners

Apple izbacuje novi iPhone – osim ekrana, važna je i cijena koja nam neće ostaviti rupu u džepu

Piše , Objavljeno

Ako Apple želi dodatno rasti, eksperiment s oživljenom linijom SE će morati uspjeti.

Čovjek koji je posvetio život glasinama vezanim uz Apple (na stranici MacRumors) Ming-Chi Kuo je uglavnom u pravu pa nema razloga da sumnjamo u njegove nove vijesti.

Apple izbacuje SE 2 koji bi trebao izaći u prvoj četvrtini 2020. godine, a dolazi s A13 procesorom, 3GB RAM-a i 64 ili 128 gigabajta za pohranu podataka. Znači – performanse iste kao iPhone 11. Ništa od 3D Toucha, ali sve ostalo što trebaš u jednom smartphoneu je ovdje.

Moramo priznati da nam nedostaju manji smartphone uređaji baš kao što je bio originalni iPhone SE. SE2 neće slijediti taj oblik već će biti sličniji iPhoneu 8 s 4.7 inčnim ekranom. Možda im je ostalo viška iPhone 8 kućišta pa smišljaju kako to utopiti. Ne znamo, ali specifikacije zvuče pristojno.

Ako baš moraš imati iPhone, ovo je odličan izbor, a priča se da će cijena biti svega 399 dolara – kao što je bio slučaj i s prvim SE uređajem kada je izašao. Cijena je sasvim prihvatljiva u današnje vrijeme kada su flagship uređaju dvostruko (i više) skuplji.

Razmisli – trebaš li uopće najnoviji i najjači iPhone? iPhone SE2 nam je favorit, bar u iOS svijetu. Kod Androida bismo našli već neke pristojne modele za sličnu cijenu.

TAGOVIiPhone