Mobiteli

XOXO

Aside Banners

Apple prestaje s proizvodnjom “revolucionarnog” iPhonea X?

Piše , Objavljeno

Apple navodno planira otkazati daljnju proizvodnju svog najjačeg konja za trku – iPhone X u sadašnjem obliku bi mogao otpasti sudeći prema izvještajima AppleInsidera. Iako su se prednarudžbe odmah rasprodale, kasniji prodajni rezultati u Kini nisu oduševili nikoga. Korisnici u Kini radije biraju iPhone 8 Plus – što je još jedan težak grijeh na vagu Appleu. Moramo biti ti “rekli smo vam” likovi kada smo rekli da su iPhone 8, iPhone 8 Plus i iPhone X previše modela odjednom – pogotovo za kompaniju koja je poznata po streamliningu svoje ponude.

Zadnji put se nešto slično dogodilo s iPhoneom 5C daaaavne 2014. godine kada je Apple stao s proizvodnjom nakon samo jedne generacije uređaja. Taj uređaj nam je imao više smisla jer je bio pristupačnija (i plastičnija) verzija tadašnjih modela iPhonea, a ovaj luksuzni X teško opravdava svoju nevjerojatno visoku cijenu.

Za fanove Jabuke – nema razloga za brigu, prema Appleovim najavama – čini se da stiže druga generacija iPhonea X-a (nadamo se bez glupog notcha na vrhu) s 5.8 inčnim ekranom, iPhone X Plus sa 6.5 inčnim ekranom što već zalazi u phablet teritorij i još jeftiniji iPhone SE.

Želimo da bude dobar, stvarno želimo. Možda i mi napokon upadnemo u taj Appleov ekosustav s iMessageom i ostalim zvonima i žvizducima.

TAGOVIapple iOS iPhone iphone x proizvodnja smartphone tehnologija

Komentiraj