Mobiteli

Aside Banners

Bang & Olufsen i Samsung – Serenata

Samsung već godinama žari i pali tržište potrošačke elektronike, dok danski Bang & Olufsen čini isto na tržištu ekskluzivne, bezobrazno skupe elektronike.

Piše , Objavljeno

Suradnja ovih dvaju giganta nije neka novost, no definitivno je nov proizvod kojeg krajem mjeseca izbacuju na tržište.

Pod nazivom Serenata krije se uređaj koji kombinira mobitel i prijenosni audio reproduktor. Sasvim logično, Samsung je prilikom izrade Serenate bio zadužen za elektronički dio dok se B&O pobrinuo za dizajn. Dosadašnja suradnja ovih dviju kompanija rezultirala je nekonvencionalnim mobitelom nazvanim Serene, no taj je uređaj odavna passe. Naše okice usmjerene su prema Serenati.

Što se telekomunikacijskih mogućnosti tiče Serenata je sasvim običan GSM mobilni telefon, no njena najveća snaga je u njenim multimedijskim mogućnostima. Sadrži podatkovni kapacitet četiri GB, vrti AAC, MP3 i WMA audio formate, a sadrži dva ugrađena zvučnika toliko jaka da vam slušalice neće biti uopće potrebne, ali će susjedim trebati čepići (za uši! Ne kužim kako ste mogli pomisliti na one druge).

Za navigaciju i korištenje funkcija koristi se jedinstvena kombinacija upravljačkog kotačića i touch screena. Inače, LCD ekran ima dijagonalu od pet centimetara.

Ono što još ne znamo je prodajna cijena uređaja, no poznavajući praksu tvrtke Bang & Olufsen ona će biti paaappprreeenaaaaa.

TAGOVIbang & olufsen mobitel mp3 samsung serenata

Komentiraj