Mobiteli

Aside Banners

Bluetooth handsfree kit za motocikle s daljinskim upravljačem

Parrot SK4000 je Bluetooth bežični handsfree moto-kit dizajniran za pozivanje i primanje poziva na dva kotača uz potpunu sigurnost.

Piše , Objavljeno

SK4000 se automatski spaja sa mobitelom putem Bluetooth-a, ima 10 sati autonomije baterije, a puni se putem mini-USB konektora.

Parrot sk4000

Parrot sk4000

Parrot SK4000 automatski sinkronizira imenik iz mobitela, kao i svaku promjenu. Pozivanje kontakta ne može biti jednostavnije:Parrot SK4000 prepoznaje vaš glas. Također možete pretraživati vaš imenik zahvaljujući glasovnoj sintezi imena iz imenika (Text to Speech). Kada nađete željeni kontakt samo potvrdite za poziv.

Čak i pri velikim brzinama vaši pozivi su razgovijetni. Glasnoća poziva i glazbe se automatski prilagođava brzini vožnje i okolnoj buci za maksimalnu kvalitetu i razgovijetnost. Za sigurnost vožnje Parrot SK4000 je opremljen inovativnim bežičnim daljinskim upravljačem, koji se može postaviti na ručku volana. Kitom možete upravljati bez da podignete ruke sa volana motocikla.

Parrot SK4000 je također opremljen FM RDS tunerom, linijskim ulazom za analogne izvore, te Bluetoth stereo (A2DP) povezivošću. Da bi slušali FM radio pretražite frekvencije koristeći daljinski upravljač, a kit izgovori ime radio stanice. Spojite MP3 player putem 3,5 mm stereo konektora i slušajte omiljenu glazbu. Spojite mobitel bežično putem A2DP Bluetooth stereo profila i slušajte glazbu.

Kit se može montirati na bilo koju vrstu kacige za nekoliko trenutaka. Mikrofon je na fleksibilnom nosaču i prilagođava se svakoj vrsti kacige. Zvučnici se postavljaju unutar kacige pomoću čička.

U prodaji se može naći za oko 1.200 kuna.

TAGOVIbluetooth mobitel parrot Parrot SK4000

Komentiraj