Mobiteli

Aside Banners

Eksplodirajući smartphone i dalje izaziva pomutnju – let kasnio jer se nečiji WiFi hotspot zvao Galaxy Note 7

Piše , Objavljeno

Iako po specifikacijama i performansama jedan od najboljih smartphonea 2016. godine, Samsung Galaxy Note 7 je ostao zapamćen po dosad neviđenom fijasku – baterije su eksplodirale konstantno i nijedan vlasnik nije bio siguran. Čak ni nakon mijenjanja baterija i postavljanja “novih i sigurnijih”. Neki vlasnici su i dalje bili spremni riskirati s ovom pilom od mobitela pa su aviokompanije morale stati tomu na kraj. Pretpostavljamo da nije zabavno kad mobitel eksplodira u zraku.

Jedan trol (vjerojatno odrastao na 4Chanu i Redditu) je prije nekoliko dana na letu Virgin Americe iz San Francisca zbio opaku šalu. Svoj Wi-Fi hotspot je nazvao Galaxy Note 7_1097 na što su neki putnici počeli paničariti.

Jedan od putnika je tweetao sljedeće:

Kapetan je morao intervenirati pa je zaprijetio kako će zrakoplov morati hitno sletjeti kako bi se pretražili svi putnici – u slučaju ako se nitko ne javi.

Možda zvuči pretjerano, ali poznavajući prirodu Galaxy Note sedmica i činjenicu da je nošenje istog na let avionom savezni zločin – posada zrakoplova je bila potpuno u pravu. Volimo i sami trolati, ali svi znamo koliko su zrakoplovni letovi osjetljivi na šale, pa čak i neke jezike (uglavnom arapske) i koliko god fora s imenom WiFi hotspota bila dosjetljiva, nije nimalo pametna.

TAGOVIsamsung trol zrakoplov

Komentiraj