Mobiteli

Aside Banners

Energizer predstavio mobitel s ‘najmoćnijom baterijom na svijetu’

Piše , Objavljeno

Klasičan primjer “first world problems” modernog društva: tvoj smartphone ostao je bez baterije nakon tek nekoliko sati. Uistinu strašno iskustvo, ali dobra je vijest da bi ovi mračni dani uskoro mogli biti iza nas.

To možemo zahvaliti francuskoj tvrtki Avenir Telecom koja je predstavila novi super pametni telefon, koji uključuje ogromnu 18.000mAh bateriju, što je dovoljno za napajanje 100 sati glazbe.

Da stavimo to u perspektivu, dok se sada mučimo da nam mobiteli izdrže makar pola dana razno raznim načinima čuvanja baterije, Energizer Power Max P18K Pop navodno može “trajati” cijeli tjedan – ili do 48 sati kontinuirane reprodukcije videozapisa.

No, prema izvješćima, ovo je skromna procjena, budući da u stanju mirovanja može trajati i do 50 dana bez potrebe za priključivanjem i čak se može koristiti kao baterija za napajanje drugih uređaja – što ga čini najmoćnijom baterijom na svijetu.

Ukratko, zvijer od mobitela.

Na prvu vas može odbiti njegova debljina, naime ovaj mobitel je sa svojij 18mm čak 3.5x deblji od Iphonea. Izgleda da veličina, ipak, je bitna.

Ali ne radi se samo o trajanju baterije, Energizer ima tri kamere, 6,2-inčni LCD zaslon i 6 GB RAM-a, a rane recenzije tvrde da je ovo jedan prilično divan komad mobitela. Također će vam biti drago znati da ima ‘brzo punjenje’ i da je, nakon što se baterija potpuno istroši, spreman biti u punoj snazi nakon samo osam sati. Ovo se možda ne čini toliko brzo, ali kada se uzme u obzir da ga moraš puniti samo jednu noć u tjedan dana, je poprilično impresivno.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli gadget fanboy ? (@gadget.fanboy)

Očekuje se da će uređaj biti u prodaji u lipnju, a koštati će 600 eura.

TAGOVIBaterija Energize smartphone

Komentiraj