Mobiteli

Aside Banners

Giorgio Armani Samsung Luxury Mobile

Na zadnjem Fashion Weeku (Milano - proljeće / ljeto 2008) veliki Armani predstavio je osim "krpica" i novu suradnju sa Samsungom. Prvi rezultat suradnje novi je ultra tanki mobitel, veličine kreditne kartice, a u najavi su i ostali uređaji iz Samsungove palete proizvoda.

Piše , Objavljeno

Armani samsung

Armani samsung

Manji od direktnog rivala (LG / Prada) ovaj uređaj opremljen je “touch screen” sučeljem, 2.6″ ekranom (320×240 pix.) s takozvanim “VibeTone” odazivom (uređaj vibrira kada se dira ekran, nešto slično kao i na motorolinom RAZR2), 3MP kamerom, Bluetoothom, integriranim web preglednikom, a tu je i nezaobilazna mogućnost reprodukcije raznih multimedijalnih zapisa (audio/video) pa ako vam ponestane ugrađene memorije na raspolaganju je microSD utor.

Za žensku populaciju i penzionere napravljena je izmišljotina pod nazivom “trouble alarm” koja omogućuje slanje SOS poruke na pet pred selektiranih brojeva “spasioca”, a automatski se aktivira i ugrađeni GPS uređaj te odašilje vaš položaj “sretnim odabranicima”. Za aktivaciju ove funkcije potrebno je četiri puta pritisnuti kontrolu glasnoće stoga pazite što stišćete.

Armani samsung

Armani samsung

Uz telefon dobijete i specijalno dizajniranu kožnu torbicu (ali nažalost veličine samo za telefon) koju je dizajnirao šefa Giorgio himself, a možete ga potražiti u boljim (ne i u Zagrebu) Armanijevim dućanima od početka ovog mjeseca, a za njega ćete izdvojiti kojih 4.800 kuna.

KARAKTERISTIKE

Dimenzije:87.5 x 54.5 x 10.5 mm
Težina:85 grama
Kamera:3 megapixela
Povezivost:Bluetooth, GPRS, EDGE, Bluetooth� 2.0, USB 2.0 high-speed, MTP 2.0, Mobile Printing (BPP, PictBridge)
Zaslon:AM-OLED touchscreen, 2,6″, 320 x 240px sa Haptical UI (vibracije na dodir ekrana)
Reprodukcija:MP3/WMA/MPEG4/AAC/e-AAC+ formata
Memorija:micro SD� utor
Baterija:880mAh
Cijena:4.099 kuna

TAGOVIarmani lg prada luksuz mobitel samsung

Komentiraj