Mobiteli

tu du ap

Aside Banners

Google predstavlja Keep, jednostavnu aplikaciju za vođenje bilješki

Piše , Objavljeno

Popularnost aplikacija za vođenje bilješki suvišno je naglašavati. Ima ih više nego ćete ih ikada isprobati, a isprobat ćete ih više nego ćete pomoću njih na kraju napraviti bilješki. Nedavno smo pisali o Wunderlistu, a sada se i Google pridružio zabavi i službeno lansirao Keep.

Google KeepKeep kao pozadinski servis koristi već postojeći Google Drive, tako da se ne morate registrirati, sve je već implementirano u vaš korisnički račun i spremno na korištenje.

Servis se nalazi na adresi https://drive.google.com/keep/, trenutno proživljava razne nestabilnosti jer ga svi isprobavaju, a kada se napokon stabilizira, čini se da se će se raditi o zanimljivom i jednostavnom načinu držanja bilješki, bez puno kompliciranja i opcija koje nikada nećete koristiti.

Nema tu nikakve revolucije, možete raditi bilješke, “To Do” liste i slikati slikice. To je više manje to. Ali sučelje je stvarno atraktivno i užitak je po njemu tapkati prstima. Zgodan je detalj što slike možete umetati u same bilješke, a u slučaju da napravite glasovnu zabilješku, Google će dati sve od sebe da ju i dešifrira u tekst. Naravno, na engleskom. Uz to, svakoj bilješci možete dodijeliti boju od nekoliko ponuđenih, tako da je vrlo lako sistematizirati bilješke i lako ustanoviti koja je o čemu.

Aplikacija je trenutno dostupna online i u . U trenutku pisanja ovog članka podrške za iOS nema, tako da će se korisnici Apple gadgeta morati strpiti.

google keepJe li ovo Evernote/Wunderlist/papir i olovka killer? Vrijeme će reći, jer Google ima povijest uspješnosti sa svojim servisima, pogotovo ako su ovako simpatično i jednostavno napravljeni. S druge strane, zajednica je trenutno ljuta na Google zbog neki dan ugašenog Readera, a i povremeno stvarno promaše “ceo fudbal” kao što im se dogodilo s Waveom.

Konačna presuda je: isprobajte sami / 10

TAGOVIgoogle keep mobilne aplikacije Wunderlist

Komentiraj