Mobiteli

Aside Banners

HTC Dream prvi na Androidu

Kada je Google prije nešto više od mjesec dana predstavio verziju svog OS-a Android prilagođenog za mobitele, razni proizvođači su se počeli nadmetati u najavama tko će biti prvi koji će predstaviti njihov OS na svome mobitelu.

Piše , Objavljeno

Dok su se drugi nadmetali u izjavama iz HTC-a nije došlo ni glasa, sve do sada kada su objavili da je prvi mobitel s Androidom već proizveden, a riječ je o njihovu modelu Dream.

HTC Dream jedan je od najnaprednijih mobitela koji dolaze iz HTC-a, kojemu inače high tech mobiteli nisu nepoznanica, a zbog količine mogućnosti koje donosi bit će idealan uređaj za testiranje svih dosega Androida.

Budući da raspolaže punom QWERTY tipkovnicom i 7,5” touchscreen ekranom ulazi na područje komunikatora i u nekim položajima čak više podsjeća na UMPC računalo nego na mobitel.

No iako je već proizveden, Dream neće odmah na tržište, pa će se na njega morati pričekati do sredine godine, što će ipak biti dovoljno prije Samsunga i LG-a koji su svoje Android mobitele najavili tek za kraj ove ili početak iduće godine.

TAGOVIandroid google htc mobitel

Komentiraj