Mobiteli

novi smartphone

Banner 300

HTC EVO 4G LTE ili što to ‘grize’ Apple?

Oni koji ga već imaju, tvrde da je u stvarnosti još bolji od svojih reklama, a žučni štovatelji Appleovih gadgeta po prvi put su se, navodno, našli u nedoumici - je li moguće da 'jabuka' uskoro postane ogrizak?

Piše , Objavljeno

HTC EVO 4G LTE

HTC EVO 4G LTE


Iako je tek postao dostupan američkom tržištu, fanovi diljem svijeta pronalaze načine kako doći do najnovijeg modela HTC-a. Novo korisničko sučelje Sense 4.0 nudi nekoliko novih mogućnosti poput virtualne navigacijske strelice prikazane zajedno s tipkovnicom. Tu je i dodatak u web pregledniku u obliku pop-up prozorčića, koji korisniku omogućava pohranu, označavanje i sortiranje web sadržaja.
Sa stražnje nalazi se kamera od osam megapiksela, s blicom i auto-fokusom, s kojom fotografiranje postaje užitak, a fotografije kvalitetom konkuriraju poluprofesionalnim fotoaparatima. Sa stražnje strane nalazi se mali držač koji HTC pretvara u stolni multimedijalni uređaj. S prednje strane je 1.3 megapikselna kamera, sasvim dovoljna za ostvarivanje video poziva preko Skypea ili G-talka.

Optimalnih dimenzija (135 x 69 x 8.9 mm) i mase (134 grama) odlično pristaje svakoj ruci i džepu (doslovce). U sebi sadrži 16 GB interne memorije, koja se može povećati na 32 GB putem microSD kartice.
Operativni sustav je Android OS verzije 4.0.3, odnosno poznati Ice Cream Sandwich, koji uz bateriju od 2000 mAh omogućuje razgovore od više od sedam sati (!), a za igrice, pregledavanje weba i slično, baterija bi trebala biti dostatna za više od 20 sati zabave.

HTC EVO 4G LTE

HTC EVO 4G LTE


Pokretan dvojezgrenim procesorom takta 1.5 GHz ima dovoljno snage za sve zadane operacije i dovoljno je štedljiv da ne potroši svu bateriju u kratkom roku – što je, prema recenzijama, njegova najbolja karakteristika u odnosu na srodne gadgete.

Neki će reći – telefon bez mane!

TAGOVI4g htc htc evo lte mobitel smartphone

Komentiraj