Mobiteli

slin

Banner 300

Iscurile fotke novog iPhonea s ogromnim ekranom – toliko je predivan da ga već želimo

Piše , Objavljeno

Nismo nikad baš bili dio iPhone kampa. Iako znamo njegove prednosti kao što je unificirani dizajn aplikacija, strogi softverski kriteriji i lakoća korištenja – nekako smo uvijek više klikali s otvorenosti Androidovog sustava (i naravno, uglavnom nižom cijenom uređaja).

Sada nam se sve pošeremetilo, iscurile su nove fotke koje potvrđuju glasine da će čitava prednja strana uređaja biti samo ekran. Nikakvi gumbi, nikakve gluposti, sve je samo ekran.

Evan Blass je taj leak lik kojem vjerujemo kad su u pitanju fotografije novih uređaja koji se još nisu pojavili ni u novinama, a kamoli na tržištu, a nedavno je podijelio i novi iPhone 8 u ogromnom caseu koji će sigurno biti potreban s obzirom da je konstrukcija praktički jedno veliko zrcalo koje donosi 7 godina tisuća kuna nesreće ako se razbije. Možda ovo ne bude završni dizajn, ali je posve jasno u kojem smjeru Apple ide – a i čitava smartphone industrija. Što manje i tanje linije oko samog ekrana, samim time što više ekrana. Jedva čekamo da vidimo novi iPhone u rukama (bilo čijim, po mogućnosti od hmmmm Margot Robbie), tko zna – možda i pređemo u jabučni kamp.

TAGOVIandroid iPhone smartphone viralno

Komentiraj