Mobiteli

Aside Banners

LG Arena

Najnoviji LG smartphone, Arena nalazi se u VIP-ovoj ponudi i nudi bogate multimedijske performanse.

Piše , Objavljeno

lg arena

lg arena

Već na prvi pogled jasno je što je glavni prodajni adut LG-eve Arene – prostrani, 3 inča po dijagonali širok zaslon osjetljiv na dodir rezolucije 480 x 800 piksela jamči oštrinu detalja i ugodan pregled filmova, web sajtova i fotografija. Gledanje video zapisa, pa i cijelih filmova bit će još ugodnije uz Dolby Mobile surround zvuk.

Za fotografiranje i video snimanje brine se kamera od pet megapikselam s automatskim i ručnim izoštravanjem, stabilizacijom slike i LED bljeskalicom. LG Arena raspolaže s 8 gigabajta ugrađene memorije, a ona se može proširiti putem MicroSD kartica (do 32GB) do ukupno 40GB. Sve to stalo je u 12 milimetara “debelo”, vrlo elegantno kućište kod kojeg gotovo cijelu prednju stranu prekriva spomenuti zaslon osjetljiv na dodir.

LG Arena video

Proizvođač tvrdi da će baterija izdržati 30 sati slušanja mjuze, 300 sati na čekanju te do četiri sata razgovora. Naravno, gledanje filmova i surfanje webom dodatno će opteretiti bateriju, ali tko može odoljeti korištenju svih ponuđenih opcija. 3G HSDPA i Wi-Fi povezivost omogućit će neprekinuto surfanje, a usluge poput Googleove tražilice, mapa, Gmaila, YouTubea i drugih, lako su dostupne.

lg arena

lg arena

3D S-Class korisničko sučelje stvar je kojom se u LG-u posebno ponose, a koje svoju premijeru doživljava upravo na ovom modelu. Ono olakšava korištenje multimedijskih karakteristika telefona i u potpunosti iskorištava sve pogodnosti zaslona osjetljivog na dodir. Intuitivno sučelje (tako kažu) vrlo je brzo, što je zasluga 3D hardverskog grafičkog akceleratora, a omogućen je i multitouch.

LG je objavio da je u svega mjesec dana koliko se Arena nalazi na tržištu, prodano čak dva milijuna aparata. VIP Arenu nudi po cijeni od 2.891 kunu, a tu su i ponude uz pretplatnički ugovor.

KARAKTERISTIKE:

Mreža:Quad-band GSM/GPRS/EDGE
Dimenzije:105,9 x 55,3 x 12 mm
Težina:105 grama
Zaslon:3 inča, WVGA rezolucija (480 x 800 piksela), 16 milijuna bolja, osjetljiv na dodir, multitouch, akcelerator, S-Class Touch korisničko sučelje
Kamera:5 megapiksela, Schneider-Kreuznach optika, LED bljeskalica, video snimanje (D1 – 720 x 480 piksela), VGA pri 30 sličica u sekundi, geo-pozicioniranje, stabilizacija slike…
Memorija:8 gigabajta ugrađene, proširiva putem MicroSD kartica do 32GB
Povezivost:EDGE, HSDPA, GPRS
Prijenos podataka:Bluetooth, Wi-Fi, USB, A-GPS
Audio:MP3, AAC, AAC+, WMA
Video:DivX, XviD, MPEG4
Boje:srebrna, crna
Ostalo:3,5 mm priključak za slušalice, TV izlaz, FM radio, preglednik dokumenata, MMS

TAGOVI5MP arena km900 lg multitouch smartphone touchscreen

Komentiraj