Mobiteli

Aside Banners

LG KS20 – za sve šminkere

LG ponovno radi s Pradom i ponovno progoni IPhone. Ono što su pokušali s prethodnim modelom KE850, konačno su napravili s najnovijim KS20. Nekih većih novosti nema, ali u gotovo istom pakiranju konačno nam nude uređaj na kojemu su ispravljeni svi nedostatci koji su na prethodnome boli u oči.

Piše , Objavljeno

U poprilično malom i tek nešto više od centimetar debelom kućištu leže sve funkcije koje bi vam mogle zatrebati. OS je ponovno, kako to kod LG-a priliči, Windows Mobile 6.0, ali tu su i radio i MP3 / MPEG4 / WMV / AAC / DivX Player, a konačno i Wi-Fi podrška i opremljenost 3G-om (i to ne običnim već HSDPA za brzine do 3.6 Mbps).

Kameru nisu mijenjali tako da i ovdje možete očekivati poprilično slabašnu 2MP kameru koju ostali proizvođači nude samo na nešto slabijim ili starijim uređajima. Iako ovo nije foto aparat, kamera od bar 3.2 MP ne bi bila naodmet, bar ako žele u svemu pratiti konkurenciju.

2,8 inčni ekran je i više nego dovoljan ako uzmemo u obzir da na dimenzijama od 99,8 x 58, 80 posto prednje površine aparata otpada upravo na njega. Za sve ljubitelje touchscreena ovaj model će biti prava poslastica jer za korištenje svih sadržaja ovog fancy telefončića morat ćete pipkati po ekranu, a jedine prave tipke su samo one za javljanje i prekidanje poziva.

Na europskom tržištu će se ovaj model pojaviti krajem godine, a kod nas ga očekujemo najkasnije početkom sljedeće. Cijena još nije objavljena, ali vjerujemo da neće biti ispod 500 eura. U tom cjenovnom rangu vjerojatno ćete moći pronaći i nešto prihvatljivije kod konkurencije, ali ako ste baš zagriženi IPhoneovac onda je ovo uređaj za vas jer dobivate gotovo Iphone klon koji je pojačan na mjestima gdje je Appleov proizvod slab.

TAGOVIlg mobitel prada

Komentiraj