Mobiteli

oldskul kul

Aside Banners

Mobitel iz Matrixa se vratio – Nokia opet izbacuje popularnu “Bananu”

Piše , Objavljeno

Nokia 8110. Čim su četiri broja, čim završava na “deset” – znaš iz kojeg perioda dolazi. I vraća se. Na velika vrata. U Barceloni se održava Mobile World Congress, jedna od najvećih manifestacija vezanih za svijet mobilnih telefona, a na njoj je HMD Global (vlasnik Nokia branda) predstavio posve novu verziju 8110 kao što je prošle godine napravio i s najpopularnijim modelom svih vremena – 3310.

Osamdestjeandesetke se sjećamo iz Matrixa, osobno ga nikad nismo posjedovali jer je to bio high-end mobitel u to vrijeme.

Osim potpuno novog dizajna, nova verzija će imati kameru, 4G i ekran u boji. Najbolja stvar? Baterija će trajati 25 dana. Zaboravi skidanje mobitela s punjača ujutro i vraćanje na punjač navečer.

nokia banana 8810

Odgovaranja na pozive? Klizni mehanizam kakav nijedan swipe nikad neće nadmašiti. Nedostaje nam to. Ako ništa drugo, ovaj mobitel je nešto što morate nabaviti za sezonu glazbenih festivala, smartphonei nisu baš poznati po izdržljivosti – kako na baterijskom planu, tako ni na padanje u blato, valjanje po šljunku i šutanje po torbama i hrvatskim željeznicama. A možete ga kupiti i ako vam je dosta sveprisutnosti smartphonea u današnjem svijetu te vječne dostupnosti, seenova i whatsapp plavih kvačica.

Može biti vaš za samo 79 eura kad se pojavi u prodaji. Mi opako razmišljamo da ga uzmemo za svaki slučaj. Nikad ne znaš kad dolazi zombi apokalipsa. Ili greška u matrici.

TAGOVIbanana matrix nokia

Komentiraj