Mobiteli

Aside Banners

MOTO U9 – glazbena Motorola

Sjećate li se Motorole Pebl? Stiže nova verzija simpatičnog telefona s glazbenim mogućnostima.

Piše , Objavljeno

moto u9

moto u9

MOTO U9 ne skriva da mu je glavno ciljano tržište među mlađarijom koju će privući simpatičan i inovativan dizajn te njegove glazbene mogućnosti.

Mali, lagani, zaobljen, U9 je dizajniran da savršeno pristaje u ruku ili džep. Metalni sjaj dolazi do izražaja aktivacijom animiranog screensavera koji odaje dojam �plutanja” kroz �bezgranični” vanjski zaslon. Pritom treba napomenuti kako vanjski zaslon nije samo za pokazivanje već je i vrlo funkcionalan, budući da se pomoću digitalnih tipki osjetljivih na dodir kontrolira glazba bez otvaranja mobitela.

moto u9

moto u9

U9 kompatibilan je s Microsoft Windows Media� Playerom 11, pa je spreman za uživanje u glazbi nakon jednostavne sinkronizacije i automatskog prepoznavanja uređaja. Player podržava razne audio datoteke:WMA, MP3, AAC, AAC+ i unaprijeđeni AAC+. Naravno, postoji mogućnost i �skidanja” pjesama s više od 200 online trgovina direktno na U9 s osobnog računala preko USB 2.0 sučelja. Za spremanje sve te glazbe, i ostalih fajlova, trebat ćete iskoristiti utor za microSD karticu kojom integriranih 25MB memorije možete proširiti na poštenih 4GB.

Naravno, telefoniranje šljaka standardno, a da razgovor bude što jasniji brine se CrystalTalk tehnologija. Tu je i 2MP kamera. Preporučena cijena ovog modela je 1.750 kuna.

TAGOVImobitel moto u9 motorola

Komentiraj