Mobiteli

Aside Banners

Motorola Flipout

Zašto bi svi pametni telefoni bili isti? Motorola se odlučila na dizajnerski rez. Flipout je kvadratnog oblika i dolazi s tipkovnicom

Piše , Objavljeno

motorola flipout

motorola flipout

Mobilni telefoni su već odavno prestali biti stvar čiste funkcionalnosti i postali modni detalj. U Motoroli su to uzeli superozbiljno te složili četvrtasti smartphone Flipout koji stane u dlan, a ispod zaslona skriva QWERTY tipkovnicu na bočno izvlačenje. Izgleda drito odlično, a ovakvu tipkovnicu do sada zasigurno niste vidjeli.

Osim inspirativnog dizajna, Flipout dolazi s operativnim sustavom Android 2.1, posebno friziranim za društveno umrežavanje, 3,1 megapikselnom kamerom, 2,8m inčnim ekranom rezolucije 320×240 uz integrirani Wi-Fi, GPS, podršku za 3G mrežu i Bluetooth. Ima 512 Mb interne memore, a tu je i SD utor spreman za prihvat do 32 GB dodatnog prostora pomoću microSD kartica – jedna kartica od 2GB dolazi s kupljenim uređajem.

E sad, kada ćete točno moći pospremiti Flipout u vlastiti džep, nije točno definirano. Na američko tržište telefon dolazi već ovog mjeseca, dok je Europa na redu u trećem kvartalu ove godine. Do tada se možete odlučiti koju boju želite. Telefon će doći u širem dijapazonu, od zelene, plave, bijele i crvene do nešto egzotičnijih – šafran žute, malinasto ljubičaste i sivozelene. Cijena nepoznata.

TAGOVIandroid flipout motorola smartphone tipkovnica

Komentiraj