Mobiteli

Aside Banners

Motorola MOTOZINE ZN5

Motorola i Kodak predstavili su MOTOZINE ZN5, prvi proizvod koji kombinira inovacije svjetske klase iz obje tvrtke. MOTOZINE ZN5 je kombinacija visoko kvalitetnog telefona i digitalnog fotoaparata.

Piše , Objavljeno

motorola motozine zn5

motorola motozine zn5

ZN5 kombinira Motorolinu ModeShift tehnologiju i Kodakovu Imaging tehnologiju. Zajedno, one redefiniraju kvalitetu, prikladnost i povezivost mobilnih uređaja s ugrađenim digitalnim fotoaparatima. Pomoću KODAK EASYSHARE softwarea ili jednostavnim pristupom KODAK galeriji ili sličnim web-sharing Internet stranicama, slike je lako prebaciti s uređaja, omogućavajući tako korisnicima printanje, dijeljenje i uživanje u njihovim omiljenim fotografijama gdjegod se nalazili.

ZN5 stavlja fotografiranje na prvo mjesto, o čemu najbolje govori pejzažni zaslon visoke rezolucije, kao i najkraće vrijeme između dvije slike (click-to-click) trenutno dostupno na tržištu. Dovoljno je �kliznuti” štitnik Kodakovih leća i telefon se pretvara u ultra brzu 5-megapikselnu kameru sa auto fokusom, Xenon bljeskalicom, 4GB opcionalne eksterne memorije i optimiziranih postavki za slabo osvijetljena okruženja.

motorola motozine zn5

motorola motozine zn5

Ugrađena KODAK Imaging tehnologija brine se da svaka fotografija napravljena sa ZN5 izgleda najbolje moguće. Kad se KODAK Imaging tehnologija kombinira s KODAK PERFECT TOUCH tehnologijom, slike postaju svjetlije i jasnije. Opcija višestrukog slikanja, kao što je multi-shot i panoramska snimka, koja automatski spaja uzastopne snimke slikane u horizontalnoj liniji u jednu, produženu sliku, čini slikanje zabavnim.

Pritiskom na jednu tipku, slike se mogu gledati na kućnom zaslonu – bez menija, bez traženja. Slike se mogu uploadati putem Gallery Linka jednim pritiskom na tipku, čime ubrzo postaju dostupni obitelji i prijateljima u KODAK galeriji www.kodakgallery.com. ShoZu opcija se može koristiti za brzo i jednostavno uploadanje fotografija na razne social networking Internet stranice. ZN5 dolazi u paketu sa KODAK EASYSHARE softwareom, najkorištenijim foto softwareom na svijetu, pomoću kojeg je lako organizirati, editirati, dijeliti, pohranjivati i tražiti fotografije. Korisnici mogu prebacivati fotografije na osobno računalo putem USB-a, Wi-Fi veze ili pak Bluetooth bežične tehnologije, kao i bežično ih printati na Bluetooth kompatibilnom printeru.

U telefonskom modu ZN5 koristi patentiranu CrystalTalk tehnologiju koja pomaže pozivatelju da čuje i da ga se čuje, čak i u bučnom okruženju. Poradi dvostruke kompatibilnosti za GSM i Wireless Local Area Network (WLAN), korisnici se mogu spojiti u više područja širom svijeta te uživati u brzim bežičnim vezama za surfanje Internetom pomoću cjelovitog HTML preglednika. Kako bi upotpunio komunikacijsko iskustvo, ZN5 također podržava SMS, MMS, IM i e-mail.

TAGOVI5MP kodak mobitel motorola motozine zn5

Komentiraj