Mobiteli

Aside Banners

Motorola ROKR E8 lako se pretvara iz telefona u MP3 player

Motorola je nedavno objavila regionalnu dostupnost nagrađivanog modela ROKR E8, koji se pritiskom na jednu tipku pretvara iz muzičkog playera u mobilni telefon.

Piše , Objavljeno

motorola rokr e8

motorola rokr e8

Koristeći premijerno predstavljenu ModeShift tehnologiju, ROKR E8 korisnicima prikazuje samo tipke koje su im potrebne. Pritom se uređaj u trenutku pretvara iz telefona u MP3 player i obrnuto.

ROKR E8 ne čini kompromise – u istom trenutku to je i MP3 player pomoću kojeg možete obaviti telefonske razgovore, ali i mobilni uređaj s neviđenim audio svojstvima. Zahvaljujući jedinstvenoj Motorolinoj ModeShift tehnologiji, mi rušimo mit o inferiornosti mobilnih uređaja s muzičkim opcijama pred samostalnim audio uređajima,” rekao je Stephen Nolan, potpredsjednik i glavni menadžer tvrtke Mobile Devices Europe.

Kada je ugašen, površina ROKR E8 je glatka, a tipke se ne vide. Kada se upali na prednjoj strani se pojavljuje virtualna numerička tipkovnica. Jednim pritiskom na virtualnu �muzičku” tipku numerička tipkovnica nestaje i na istom mjestu se pojavljuju tipke za kontrolu glazbenog sadržaja – play, pause, fast forward i i rewind.

Povrh svega, ROKR E8 pomaže korisnicima u otkrivanju nove muzike s ugrađenim FM prijamnikom i podrškom za Song ID2. Interna memorija od 2GB dovoljna je za pohranu i do 1600 pjesama, dok je eksterna memorija proširiva do 4GB s optimalnom microSD karticom. Glazba se brzo prebacuje putem USB 2.0 sučelja. Uređaj je kompatibilan s Windows Media Playerom 11, koji također nudi pristup preko 200 online muzičkih trgovina.

ROKR E8 dostupan je u trgovinama mobilnih uređaja po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 2199 kuna.

TAGOVImobitel motorola mp3 rokr e8

Komentiraj