Mobiteli

ledžend se vraća

Aside Banners

Motorola vraća preklopnu legendu – RAZR?

2004. godine je Motorola RAZR osvojila svijet. Davno je to bilo. Myspace je još bio popularan.

Piše , Objavljeno

Do 2004. godine su ciglaste Nokije vladale svijetom mobilne telefonije, ali tada je RAZR vrlo brzo postao najbolje prodavan preklopni mobitel.

130 milijuna prodanih primjeraka. Nije to malena brojka. A koliko je tek ringtoneova prodano po previsokim cijenama za ekipu koja nije znala izrezati omiljeni dio pjesme? Koliko se samo Lil’ Jon obogatio na toj eri?

E pa Motorola je izbacila video u kojem hrpa tinejdžera (iako više izgledaju kao vječni studenti) proživljava klasične drame u američkoj srednjoj školi, a soundtrack je baš taj skejterski punk kakav smo i očekivali u ovakvoj sceni. Svaki tinejdžer ima Razr. Video završava s TTYL. Ako ste premladi da znate kako se prije dopisivalo SMS-ovima i kako se štedio svaki znak – TTYL znači Talk To You Later.

Video je naslovljen 06/09/2016 – a Motorola ima poseban događaj tog datuma (9. lipnja). Moguće je da se videom pokušava storiti interes za neke nove Motorole, a moguće je da ćemo doživjeti i povratak RAZR-a. Možda s Androidom. Možda s duplim ekranom.

Motorola je sad u vlasništvu Lenova, Moto X se nije baš probio na tržištu iako je dobar uređaj – pa se mi nekako nadamo da će novi RAZR biti taj spasitelj koji će izvući Motorolu iz nedaća suvremenog smartphone stvaralaštva.

Možda RAZR još jednom donese revoluciju. I nasilno poklapanje slušalice.

TAGOVImotorola razr smartphone

Komentiraj