Mobiteli

bomba

Aside Banners

Najstrašniji kostim za Noć vještica – teroristički prsluk sastavljen od Samsungovih eksplodirajućih mobitela

Piše , Objavljeno

Već znamo koji kostimi će biti najpopularniji ove godine za pomodarski, sotonski i poganski blagdan – Noć Vještica.

Posao nam je da surfamo internetima pa smo već u rujnu primijetili da su Amerikanci nabrijani na Noć vještica – koja će se održati tek 31. listopada. Ono čega se najviše bojimo je božićna groznica koja počinje dan poslije Noći vještica. Nestrpljivi Amerikanci, što se može, ha da…

I dalje vjerujemo da Joker i Harley Quinn nisu prikladne maske za Noć Vještica te da osoba treba uložiti brutalan trud kako bi izgledala kao da je ispala iz najluđe noćne more – vampiri, osakaćeni zombiji, doktorica Markić, mumije napackane bolonjez-sosom, ali jedan Facebook korisnik je otkrio najstrašniju i najopasniju masku sezone.

Chris Kiley je kreirao samoubilačko odijelo sastavljeno od kutija za Samsung Galaxy Note 7. Naravno da se kostim i dimi. Nismo sigurni kako čitav kostim funkcionira, estetski nije nešto primamljiv, ali ideja je vrhunska. Nego, Chris, jesu li to prave kutije Galaxy Noteova? Nadamo se da nisu, ne treba ti sadržaj tih kutija šest komada prijeteće grozote koja svaki čast može eksplodirati.

Da bacimo vrhunsku foru – ime ovog kostima bi moglo biti Osamsung Bin Laden. Hah.

Samsung je upao u probleme zahvaljujući novim pametnim telefonima Galaxy Note 7. Prilikom punjenja, znali su sami od sebe eksplodirati. Rečeno je da će zamjenski mobiteli funkcionirati. Ni to se nije baš dogodilo pa je Samsung u potpunosti opozvao sve Note sedmice i od očekivanog profita od 5 milijardi dolara neće biti ništa.

TAGOVIsamsung smartphone

Komentiraj