Mobiteli

nota bene

Aside Banners

Napokon znamo kada izlazi Samsungova nova beba Galaxy Note 10

Piše , Objavljeno

Samsung je službeno najavio launch događaj za novi flagship smartphone.

Da, posve nam je jasno da naše majke možda ne razumiju prvu rečenicu ovog teksta, ali to je današnji jezik vezan za tehnologiju – baš kao što je Samsung usko vezan za neka od najvećih dostignuća u smartphone svijetu. Osim onaj put kad im je jedan od Galaxy Noteova redovno eksplodirao. To će još jako dugo biti punchline brojnim šalama na račun korejskog tech giganta.

Launch event će se zvati Galaxy Unpacked.

samsung unpacked galaxy

Ono što dosad znamo o najvećem Samsungovom uređaju je da će opet doći sa svojim zaštitnim znakom S-Penom, a dizajn će biti agresivno pravokutnog oblika sa zaobljenim ekranom.

Za razliku od S10+ modela, ovdje nećemo imati dualnu prednju kameru jer realno – selfieji ionako moraju umrijeti, a i single kamera je dovoljna za takve fotografije.

Note će dolaziti u dvije verzije – većoj i manjoj. Veća verzija dolazi s ekranom od 6.75 inča i zasad se mumlja da će nositi ime Note 10+ ili Note 10 Pro. Kako god bilo – to će biti jedan big-ass telefon.

Manji model dolazi s dijagonalom displaya od 6.3 inča što je i dalje naznaka velikog uređaja. Zbog uobičajenosti ovakvih mobitela već godinama nismo dobili želju na rasprodajama kupiti tablete od 7 inča jer jednostavno nema smisla. Mobiteli su narasli i odrasli.

Puno više ćemo saznati 7. kolovoza kada ćemo svjedočiti Galaxy Unpacked događaju i izvijestit ćemo vas o svemu na vrijeme.

TAGOVIandroid galaxy note samsung smartphone