Mobiteli

Nokia 6710 Navigator

Kao što mu i ime kaže, Nokia 6710 Navigator mobitel je kojemu navigacija savršeno leži. Ima zasebnu tipku za aktiviranje navigacije, a zajedno s mobitelom stiže i nosač za korištenje u automobilu.

Piše , Objavljeno

nokia 6710 navigator

nokia 6710 navigator

Opremljen Nokia Maps aplikacijom u trećoj verziji, 6710 Navigator daje i informacije u realnom vremenu o prometu, vremenskim uvjetima i drugim sadržajima baziranim na trenutačnoj lokaciji (restorani, kina…). Zaslon širine 2,6 inča osigurava lako korištenje i u automobilu, a osvjetljenjem i kontrastom je optimiziran za korištenje na otvorenom. Naravno Nokia 6710 Navigator neće vam poslužiti samo u automobilu, prilagođen je i za pješačke potrebe, pa će navigacija raditi i bez SIM kartice, a i na mjestima gdje nema signala operatera. Izdržljiva baterija osigurat će gotovo sedam sati navigacije kada se koristi u automobilu, odnosno 13 sati navigacije pješice.

S komunikacijske strane, tu je quad-band GSM i tri-band 3G, Bluetooth, Wi-Fi i push e-mail. Na računalo se spaja putem microUSB-a, a za slušalice tu je 3,5mm priključak. Nokia 6710 Navigator podržava microSD memorijske kartice kapaciteta do 16GB, a jedna od 2GB dolazi u kompletu. Ima i kameru od pet megapiksela s geo-tagiranjem fotki.

Prema najavi, cijena bi mu trebala biti oko 300 eura (prije poreza i marže).

TAGOVI6710 navigator gps mobitel navigacija nokia

Komentiraj