Mobiteli

Nokia N86 8MP

S multimedijom na umu, Nokia N86 8MP, kao što joj i naziv veli, donosi kameru od osam megapiksela, i druga pojačanja u tom segmentu.

Piše , Objavljeno

nokia n86 8mp

nokia n86 8mp

Iako se ne trudi pokazati se samo po broju piksela (neki proizvođači imaju i mobitele s 12MP), Nokia na modelu N86 8MP donosi prvu kameru na mobilnom uređaju koja ima širokokutni 28mm objektiv, mehanički zatvarač i općenito poboljšanu Carl Zeiss optiku. Nadalje, kamera ima dvostruku LED bljeskalicu i autofokus. Kamera ima varijabilnu blendu, pa će noćne snimke biti bolje u maksimalno otvorenu blendu (F2,4), odnosno dnevne uz zatvoreniju (F4,8).

Nokia N86 8MP ima dvostruko klizno kućište (kakvo smo već vidjeli na Nokia N96 modelu) koje omogućuje lako prebacivanje na multimedijski način rada i otkriva namjenske tipke za multimediju. Tu je i mali stalak (također viđen na N96) s kojim ćete N86 moći postaviti naravnu površinu pod kutem i uživati u pregledavanju video na 2,6 inča širokom OLED zaslonu.

nokia n86 8mp

nokia n86 8mp

Nokia N86 ima 8 gigabajta interne memorije koja se može proširivati putem microSD kartica, FM radio, Wi-Fi, GPS, TV izlaz, 3,5 milimetarski audio priključak, Nokia Maps i Ovi Store (online dućan za Symbian aplikacije). Počet će se prodavati prije ljeta po neto cijeni od oko 375 eura.

TAGOVI8mp mobitel n86 8mp nokia smartphone

Komentiraj