Mobiteli

dijamanti su vječni?

Aside Banners

Ogroman (i skup) smartphone s dijamantima kojem je primarna svrha zabilježavanje trenutaka oko tebe u 360 stupnjeva

Piše , Objavljeno

Kineska kompanija Protruly je na Mobile World Congressu predstavila smartphone imena Darling. Nadamo se da to znači nešto posebno na nekom od kineskih narječja jerbo nam je katastrofalno ime na engleskom jeziku.

Darling se istaknuo u moru smartphonea na MWC-u jer ima sposobnost snimanja fotografija i video materijala u 360 stupnjeva – što će itekako dobro doći u nadolazećoj eri stvaranja sadržaja za virtualnu stvarnost.

Uređaj je dostupan u dvije verzije – standardni model s uobičajenim materijalima i ekstravagantni model s četiri dijamanta poslagana u liniju oko prednje kamere te dizajnerskim dodacima u koži i zlatu.

Priča se da im je cijena između 600 i 1300 dolara, zasad su dostupni samo u Kini. Vozi na Android 6.0.

Od standardne opreme uključuje sve što imaju uobičajeni flagship modeli – senzot za čitanje otiska prsta, 5.5 inčni HD display, 64 GB prostora za pohranu podataka, 4 GB radne memorije i prednju i stražnju kameru od 13 megapiksela. Ni prednja ni stražnja strana uređaja nije ravna jer se leće kamere ističu. Kamere od 360 stupnjeva su zaobljene i ispupčene. Ovaj gigantski smartphone nećeš moći sakriti. Vjerojatno ga i nećeš htjeti sakriti ako se odlučiš na kupnju ovog ekstravagantnog uređaja.

TAGOVIandroid protruly smartphone VR

Komentiraj