Mobiteli

može

Aside Banners

Pa kad prije, dragi Xiaomi: Redmi Note 9 Pro Max s ogromnim ekranom, baterijom i 4 kamere

Piše , Objavljeno

Kao da smo jučer pisali o Redmi Note osmicama različitih izdanja, a već dobivamo različite oblike devetki od kojih najviše pažnje privlači Redmi Note 9 Pro Max.

Xiaomi je odustao od Mi Max linije pametnih telefona nakon tri generacije, ali su svoje velike ekrane odlučili upucati u veliki Redmi.

Redmi Note 9 je trebao biti predstavljen na posebnom događaju, ali je on odgođen zbog coronavirusa pa je ova nova linija predstavljena online.

Ovaj model ima ekran od 6.67 inča u nešto manjem kućištu, a na pozadini su četiri kamere od kojih je 64MP kamera primarna. 6.67 inča – to praktički spada u kategoriju mini-tableta na kakve smo navikli prije 6-7 godina, ali su potpuno nestali s tržišta upravo zahvaljujući ovakvim phabletima.

Procesor koji pokreće ovo maleno čudo je Snapdragon 720G, ipak je ovo midrange telefon. U njemu možeš imati 6 ili 8GB RAM-a i 128 GB za pohranu podataka.

Selfie kamera ima 32 megapiksela što je najviša rezolucija selfie kamere ikad za Redmi Note uređaj. Stvarno se trude oteti dio tržišnog kolača s brojnim mogućnostima i agresivno atraktivnom cijenom. Moramo dodati da je tu i 5020 mAh baterija (za šest dana korištenja ili zombi mini-apokalipsu) s brzim punjenjem.

Cijena? Ovisno o konfiguraciji od 180 do 225 eura za najjaču verziju (8GB RAM-a/128 za pohranu podataka).

Telefon bi trebao biti dostupan za narudžbe u drugoj polovici ožujka.

TAGOVIredmi redmi note smartphone xiaomi