Mobiteli

Aside Banners

Pioneer i Panasonic zajedno u proizvodnju plazma ekrana

Proizvodnja HD televizora se za sada pokazuje odličnim poslom za većinu renomiranih proizvođača tehnikalija, ali velik dio njih se ne bavi samo sklapanjem dijelova različitih proizvođača, već sami razvijaju i proizvode većinu dijelova za svoje proizvoda.

Piše , Objavljeno

Upravo proizvodnja ekrana se pokazala najbolnijom točkom u tom poslu jer su mnogi zbog gubitaka već najavili potpunu obustavu proizvodnje, a oni kojima je teško odustati pribjegavaju udruživanju radi lakšeg opstanka na tržištu.

Najnoviji takav primjer događa se između tehnoloških divova Pioneera i Panasonica. Iako je Pioneer prije manje od dva mjeseca zbog gubitaka najavio obustavu proizvodnje plazma ekrana ispostavilo se da će gašenje proizvodnje donijeti samo još jedan, povećani trošak. Da bi to izbjegli, upustili su se u pregovore s Matsushita Electric Industrialom (koji će uskoro biti poznat pod imenom njihova najpoznatijeg branda Panasonic) i došli do partnerstva koje bi se trebalo pokazati vrlo plodnim na području plazma ekrana.

Suradnja bi trebala spojiti naprednu tehnologiju i minimalne dimenzije Pioneerove KURO serije s efikasnošću i minimalnom potrošnjom po kojoj su poznati proizvodi koji dolaze po Pansonicovim logom. Proizvodnja plazmi pod okriljem ovog partnerstva počinje već za nešto manje od mjesec dana, a ako spajanje svih pozitivnih stvari koje donosi svaki od ovih proizvođača bude uspješno, mogli bi postati kvalitetom najjači brand na tržištu.

TAGOVIekran panasonic pioneer plazma udruživanje

Komentiraj