Mobiteli

Aside Banners

Porsche P9521

Nije nikakva novost da proizvođač automobila na tržište izbaci i neki drugi, uglavnom luksuzni proizvod, ali kada to radi Porsche, onda se to radi sa stilom.

Piše , Objavljeno

Od Porschea smo već navikli na vrhunsku kvalitetu, dizajn i performanse što se tiče auta, a kad je o mobilnim uređajima riječ, jedini model s njihovim potpisom Porsche P9521 neće donijeti nikakvo neugodno iznenađenje.

Ovaj telefon je plod suradnje Porschea i Sagema, a da je riječ o ozbiljnom uređaju može se zamijetiti već iz samoga clamshell kućišta koje je u cijelosti izrađeno od brušenog aluminija, a s prednje strane prekriveno mineraliziranim staklom.

Osim što sadrži standardnu tipkovnicu, sadrži i 2,2 inčni touchscreen putem kojega ćete moći upravljati uređajem kada mu poklopac okrenete naopako (poklopac se okreće za 180 stupnjeva) i pretvorite ga u gotovo profesionalni fotoaparat razlučivosti 3,2 megapixela.

Čitač otiska prsta

Čitač otiska prsta

PIN kod je za ovaj mobitel stvar prošlosti, jer će pravoga vlasnika prepoznavati po otisku prsta, putem senzora koji je postavljen tik ispod ekrana, a na isti način će se i zaključavati. Što se tiče ostalih funkcija, tu je Bluetooth, radio, MP3 / MPEG4 / WMA player koji ćete ovdje stvarno moći i koristiti zahvaljujući AM-OLED ekranu koji će prepoloviti potrošnju baterije.

Nedostatak 3G-a bi inače nazvali velikim propustom, ali ovo očito nije uređaj koji bi ste kupili za svakodnevnu uporabu, isto kao što ni Porscheov auto ne biste kupili da njime idete na kiosk po novine.

P9521 je vizualno savršen uređaj, što se kvalitete tiče sigurno neće razočarati, a iako funkcionalnost ovdje očito nije u prvom planu, nikako nije zanemariva.

U slobodnoj prodaji će se naći tjedan dana prije Božića (strateški odabran datum), po cijeni od oko 10.000 kuna. Web prezentacija.

KARAKTERISTIKE

Dimenzije: 91 x 48 x 18,4mm
Težina: 140 grama
Kamera: 3,2 megapixela
Povezivost: bluetooth, GPRS, EDGE
Zaslon: AM-OLED touchscreen, 2,2”, 320 x 240px

TAGOVIluksuz mobitel porsche sagem

Komentiraj