Mobiteli

Aside Banners

Samsung G400 Soul

Samsung G400 Soul prvi je preklopni mobitel s kamerom od 5 megapiksela. Prelijepi ultra-tanki preklopni telefon, luksuzne izrade i s dva raskošna ekrana od 2,2 inča, božićna je prinova u Samsungovoj Soul seriji

Piše , Objavljeno

Samsung g400 soul

Samsung g400 soul

Samsung je svom novom preklopniku podario luksuzno metalno tijelo i vrhunske tehnološke karakteristike, te ga smjestio u svoju ekskluzivnu Soul seriju koja okuplja ponajbolje uređaje. Za one koji to ne znaju nadnevak Soul s kojim Samsung G400 Soul dolazi predstavlja kraticu za izraz The Spirit Of Ultra, što nam govori da se radi o ultra-tankom višenamjenskom telefonu osposobljenom za cijeli niz komunikacijskih, multimedijalnih i organizacijskih zadataka.

Samsung G400 korisnike kojima nedostaju kvalitetna preklopna rješenja, oduševit će već na prvi pogled. Ne samo stoga što dolazi s dva ekstremno velika ekrana – vanjskim i unutarnjim, već i stoga što mu je Samsung podario ultra-tanko metalno tijelo čistih, pomalo zaobljenih, kontura koje odiše luksuzom i elegancijom. Vrhunsku estetiku, svojstvenu modelima u Soul seriji, prati ista takva ergonomija što znači da telefon savršeno leži u ruci kako bi korisnicima bili osigurani sati i sati komfornih razgovora, ali i jednostavnije služenje njegovim mnogobrojnim funkcijama. Sljedeća od posebnosti vezanih uz G400 su njegovi ekrani. Ovaj školjkasti Samsung naime dolazi s dva jednako velika ekrana veličine 2,2 inča i rezolucije 240 x 320 piksela, pri čemu ga touchscreen koji krasi gornju polovicu uređaja u zatvorenom stanju čini prvim preklopnim modelom s vanjskim ekranom osjetljivim na dodir. Proizvođač se za ovaj potez odlučio kako bi korisnicima omogućio upravljanje ne malim brojem multimedijalnih alata koji su integrirani, kao što su MP3 player, kamera ili FM radio, bez otvaranja uređaja.

Samsung g400 soul

Samsung g400 soul

Kada govorimo o multimedijalnim dodacima, Samsung G400 Soul uistinu ima što pokazati. Ovo je, vjerovali ili ne, prvi preklopni telefon s kamerom od 5 megapiksela, ali i cijelim nizom dodatnih foto-aplikacija zahvaljujući kojima G400 Soul može poslužiti kao mini foto-studio. Naime, autofokus, LED bljeskalica, Wide Dynamic Range tehnologija, stabilizator slike i Face Detection (opcija prepoznavanja lica) korisnicima će olakšati snimanje i u najtežim uvjetima, TFT touchscreen na gornjoj polovici pregledavanje snimljenih uradaka, uređivač slika (Photo Editor) popravak sitnih nesavršenosti snimljenih fotografija, a Mobile blogging aplikacija direktan upload najboljih direktno na blog. Uz vrhunsku kameru, G400 se može pohvaliti i glazbenim i video playerom, te FM radijskim prijemnikom s RDS-om.

Kao i u ostale modele najviše klase, Samsung je i u G400 ugradio recentna podatkovna i organizacijska rješenja. Tu je tako podrška za rad u brzim HSDPA mrežama, na tri svjetska frekventna opsega (tri-band) što u prijevodu znači da će u svim mrežama treće i pol generacije korisnici brzo i jednostavno downloadati multimediju ili druge važne dokumente brzinom od 7,2 Mbps. Uz to, novi Soul dolazi i s NetFront v3.4 pretraživačem, Google tražilicom, RSS-om, e-mail klijentom, te brzim žičnom (USB 2.0) i bežičnom (Bluetooth 2.0) vezama za isti takav transfer datoteka na druge uređaje i s njih na mobilni telefon. Kako bi zaokružio vrhunske mogućnosti svog novog preklopnika Samsung mu je osigurao 120 MB interne memorije, te mogućnost proširenja u vidu microSD kartica.

Samsung G400 Soul stigao je na hrvatsko tržište posredstvom Europatrade-mobile i partnera po maloprodajnoj cijeni od2.799 kuna.

TAGOVI5MP g400 mobitel samsung soul

Komentiraj