Mobiteli

Aside Banners

Samsung Galaxy S I9000

Nova Samsungova smartphone perjanica debitirati će na tržištu ovoga ljeta. Galaxy S je dizajniran oko multimedije i sabiranja vama važnih informacija na jednom mjestu

Piše , Objavljeno

Samsung galaxy s i9000

Samsung galaxy s i9000

Galaxy S ima 4 – inčni Super AMOLED kapacitivni zaslon osjetljiv na dodir, a njegova površina se manje zrcali, što novi ga čini prilično čitljivim i na jakom suncu. Galaxy S raspolaže s 8, odnosno 16 GB interne memorije, ovisno o modelu, a putem microSD memorijskih kartica može se �nakucati” do 32GB spremišnog prostora.

Logično, Galaxy je idealan za gledanje videa i fotki, a u Samsungu najavljuju kako će uskoro ponuditi gomilu sadržaja za vlasnike novog smartphonea – od videa i televizijskih emisija do knjiga i magazina. I u HD-u, dakako, za čiji je playback Galaxy osposobljen.

Osim napredne multimedije, telefon se diči i sposobnošću agregatnog skupljanja podataka, tako da ga možete podesiti da na jednom zaslonu ispisuje sve vama važne novosti – vijesti, vremensku prognozu, dogovorene sastanke. Tu se slijevaju podaci s vaših korisničkih računa po društvenim mrežama i email sandučičima kao i lista kontakata. ‘Smart Life’ iskustvo, opisuju to u Samsungu.

Galaxy S će vrtiti sustav Android 2.1, imati će podršku za Bluetooth 3.0, a od ostalih specifikacija čitamo:5-megapikselna kamera, Swype tipkovnica, DLNA tehnologija za povezivanje s drugim uređajima te quad-band GSM sa podrškom za 900/1900/2100 MHz 3G komunikaciju. Cijena, kao i operateri koji će preuzeti distribuciju, još nisu službeno objavljeni.

TAGOVIandroid galaxy galaxy S I900 mobitel samsung smartphone

Komentiraj