Mobiteli

Aside Banners

Samsung i Giorgio Armani – SGH-P520

Kada dizajn potpisuje Armani, a tehnološku platformu osigurava najinovativniji proizvođač mobilnih telefona na svijetu rezultat može biti samo jedan - vrhunski multimedijalni mobilni telefon za korisnike istančanog ukusa.

Piše , Objavljeno

Samsung p520

Samsung p520

U prvi uređaj koji zajednički potpisuju, Samsung je integrirao najsuvremenije alate i tehnologije, a slavni talijanski dizajner mu podario ekskluzivno kućište zamamnih oblina koje će podjednako voljeti i muškarci i žene. Bilo da ste u potrazi za ponajboljim fashion telefonom ili vrhunski dizajniranim mobilnim uređajem, Samsung i Armani s P520 vam nude rješenje koje će vas besprijekorno zadovoljiti.

P520 krasi veliki QVGA TFT LCD touchscreen od 2,6 inča. Kompaktno kućište veličine kreditne kartice i debljine svega 9,9 milimetara omogućiti će korištenje većine funkcija jednom rukom. Usprkos malim dimenzijama, P520 ima gomilu dodataka:kamera od 3 megapiksela za snimanje fotografija koje je putem PictBridge aplikacije moguće direktno ispisivati na foto-pisaču, CIF kamera za bilježenje video zapisa, te MP3 player zadužen za glazbu u pokretu.

Samsung p520

Samsung p520

Za organizaciju vremena i sastanaka vlasnika modela P520 Samsung je predvidio planer s bilješkama, alarmom i listom obaveza, preglednik dokumenata koji �čita” Word, Excell, PDF i PowePoint datoteke i diktafon, veliki imenik koji posprema 1000 brojeva, a tu je i e-mail klijent za razmjenu elektroničke pošte.

Samsung P520, što je uobičajeno kod modela najviše klase, dolazi s brzom žičnom (USB 2.0) i bežičnom (Bluetooth 2.0) vezom s kojima će transfer ili razmjena sadržaja biti ugodno i zabavno iskustvo, dok je podrška za rad u EDGE mrežama zadužena za efikasan download novih pjesama, fotografija i video isječaka u telefon. Dodatna mogućnost koju ovaj telefon može ponuditi korisnicima je nadogradnja postojeće memorije od 60 MB memorijskim microSD karticama.

Samsung p520

Samsung p520

Samsung SGH-P520, kako je rečeno na predstavljanju telefona, tek je prvi od niza elektroničkih uređaja koje će zajednički na tržištu nuditi Samsung i Armani pa od ove sjajne suradnje možemo očekivati još jako puno vrhunski dizajniranih tehnoloških noviteta.

U prodajnom paketu s telefonom P520-Armani dolazi još čistač ekrana,kožni etui,microSD kartica od 1GB memorije, putni adapter i slušalice. Mobitel se prodaje po cijeni od 4.099 kuna.

TAGOVIarmani fashion mobitel samsung sgh-p520

Komentiraj