Mobiteli

oldskulara

Aside Banners

Samsung izbacio najmoderniji mobitel – za tvoju mamu koja želi ljubičasti

Piše , Objavljeno

Tehnološka nostalgija uzima sve više maha. Dovoljan dokaz je povratak Nokije 3310 u novom, updateanom ruhu. Sad imamo još dokaza – Samsung je izbacio očitu krađu duha klasičnog RAZR-a. Znaš taj Motorolin globalni uspjeh (vjerojatno i zadnji)?

Samsungovo “čudo tehnologije” se zove Galaxy Folder 2, ali nije na razini RAZR-a već je ima sve suvremene smartphone karakteristike. Ekran mu je “ogromnih” 3.8 inča, procesor kuca na 1.4 GHz, ima 2GB RAM-a, a memorija za pohranu podataka se može proširiti do 256 gigabajta. Operativni sustav? Pa Android 6.0.

Zadnja kamera je pristojna s 8 megapiksela, a ima čak i prednju kameru s 5 megapiksela.

samsung galaxy folder 2 2

Baterija bi s takvim ekranom trebala trajati vječno, a tu su i TIPKE! Jeste li zaboravili na tipke? Mi skoro pa i jesmo.

Ovo je eksluziva samo za Južnu Koreju, ali internet je jedno darežljivo mjesto, i ako stvarno želiš ovaj mobilni uređaj (ili tvoja mama), moći ćeš ga se dokopati. Cijena mu je nešto više od 200 dolara, nije ni prestrašno.

Ono što nas najviše zanima je hoće li Android igre podržavati konfiguraciju tipki pa da postavimo koji rekord na Subway Surfersima.

Ima i crni…

samsung-galaxy-folder-2-01

samsung-galaxy-folder-2-04

TAGOVI3310 mobitel nokia nostalgija samsung

Komentiraj