Mobiteli

Aside Banners

Samsung M3510 Beat B

Tanko tijelo, vrhunski glazbeni alati i aplikacije, te besprijekorna komunikacijska platforma, čine M3510 jednim od najkvalitetnijih glazbenih hibrida koji nam dolaze na tržište

Piše , Objavljeno

Drugi iz nove Samsungove BEAT serije mobilno-glazbenih hibrida, optimiziranih za slušanje glazbe u pokretu, model M3510 ili kako se još naziva Beat B, dolazi u klasičnom, candy-bar, kućištu koje krasi vrhunska ergonomija što će i komunikaciju i slušanje glazbe učiniti potpuno novim iskustvom.

Samsung beat b

Samsung beat b

U njegovo trendovski dizajnirano tijelo ultra-tankih proporcija (9,9 milimetara debljine) Samsungu je pošlo za rukom integrirati vrhunske glazbene alate i aplikacije, te pokoji tehnološki novitet. M3510 dolazi sa Samsungovom Digital Natural Sound (DNSe), platformom koju je “posudio” od Samsungovog odjela posvećenog audio uređajima, koja vjerno reproducira glazbene datoteke i nadilazi ograničenja minijaturnih zvučnika integriranih u mobilne telefone kao i zvuka koji reproduciraju slušalice. Samsung jamči da će telefoni s DNSe tehnologijom kreirati istinski 3D zvuk i duboke bas rezonance.

Osim toga, tu je i cijeli spektar glazbenih dodataka i aplikacija. Među njima važna je �Auto EQ� funkcionalnost koja automatski uključuje i podešava ekvilajzer prema vrsti (žanru) glazbe koja svira. Osim toga, Beat B također dolazi s novom glazbenom aplikacijom �Motion Play�, koja korisnicima omogućava da upravljaju, točnije odabiru i prebacuju pjesme s nekoliko jednostavnih pokreta. Radi se dakako o detektoru pokreta koji im primjerice osigurava da zaokretom telefona u trenu utišaju glazbu ili se prebace na sljedeću pjesmu. Uz ovaj inovativan način upravljanja proizvođač je svojoj glazbenoj uzdanici osigurao i tipke na prednjoj strani uređaja koje su isključivo posvećene reprodukciji glazbe. Zahvaljujući tim kontrolnim tipkama korisnici Beat telefona jednim će pritiskom moći uključivati i pauzirati odabrane datoteke. Pored spomenutih inovacija Samsung je korisnicima modela M3510 omogućio i reprodukciju radijskih programa (FM radio s RDS-om), te je opremio sa stereo zvučnicima, ali i klasičnim 3,5-milimetarskim ulazom (jackom) za slušalice.

U domaćim trgovinama može se naći po cijeni od 1.299 kuna.

KARAKTERISTIKE:

Dimenzije:109 x 46 x 9,9 mm
Težina:68 grama
Zaslon:2 inča, 240 x 320 piksela, TFT, 16 milijuna boja
Memorija:microSD, kartica od 1GB olazi s aparatom, 60MB interne memorije
Prijenos podataka:EDGE, GPRS, USB, Bluetooth

TAGOVIbeat b glazbeni mobitel m3510 mobitel samsung

Komentiraj