Mobiteli

Aside Banners

Samsung S5350

Za sve kojima ideja pametnog telefona izgleda ili prepametno za stvar kao što je telefon ili preskupo, tu su prilično dobre i jeftinije alternative. Samsung S5350, ima svu funkcionalnost, a i ne izgleda loše

Piše , Objavljeno

Samsung Shark S5350 zapravo je nastavak na model Soulb, s time da je ovaj potonji po mnogima ostao nenadmašen. Dakle, što na nudi stvarčica koja se nalazi u ponudi T-mobilea (Mrak tarifa, 598 kuna)?

Samsung s5350

Samsung s5350

Par kontradiktornih stvari. Odličan zvuk, nedostatak 3,5mm priključka za slušalice. Pa odlična brzina (podržava 3G), a loš prikaz web stranica. No dobro, ukoliko kupujete uređaj za multimediju i surfanje, onda teško da ćete pikirati mobitele ovoga žanra. Ukratko, ne radi se o nekim većim minusima.

Osim odličnog zvučnika zbog koje se više nećete moći izgovarati kako niste čuli poziv, tu je i još bolja baterija:10 sati razgovora i 450 na standby-ju-. S5350 ima i 3,5 megapikselnu kameru, koja proizvodi ok slike na dobrom dnevnom svjetlu. Sve tamnije od toga, ne izgleda bog zna kako.

Kvaliteta poziva je na visini, signal je dovoljno jak, neki se žale na lagani metalni prizvuk, ali generalni je zaključak pozitivan. Još jedan plus odlazi na elegantan dizajn premda je riječ o dobropozantoj ‘candy bar’ formi kakvu ima mali milijun modela. Ipak, sa stražnjim metalnim poklopcem i par bočnih krivulja djeluje vizualno impresivno.

Mobitel je malo teži od očekivanog zbog kvalitete materijala – 99 grama, a direktnu konkurenciju mu rade Sony C510 i Nokia 6303 Classic.

TAGOVImobitel samsung

Komentiraj