Mobiteli

Aside Banners

Stiže LG Prada II

LG-eva uzdanica na tržištu high-end mobilnih uređaja, Prada, uskoro će dobiti svoga nasljednika.

Piše , Objavljeno

Očito je da se u LG-u drže već prokušane formule da je za novi model dovoljno ispraviti nedostatke koji su zamijećeni na prethodniku i samo ubaciti još pokoju sitnicu, pa je upravo to slučaj i s ovim modelom.

I dalje će cijelim mobitelom dominirati 3 inča velik ekran osjetljiv na dodir, pa se ni dizajn ne može posebno mijenjati, jer uostalom, ekran zauzima gotovo cijelu površinu mobitela pa nema mjesta za neke posebne izmjene. Novosti koje će Prada II donijeti su slide-out QWERTY tipkovnica i podrška za 3G bez koje je danas teško i zamisliti mobitel high-end kategorije.

Kamera će s trenutnih 2MP biti nadograđena na 5MP, a memorija s minimalnih 8MB na zavidnih 8GB uz mogućnost dodatnog proširenja putem microSD-a. Ostale promjene će biti softverske prirode, pa je za očekivati gomilu aplikacija i dorađivanje već postojećih.

Točan datum izlaska još uvijek nije poznat, kao ni moguća cijena niti slike prototipa, ali budući da su u LG-u najavili da će se na tržištu naći već u posljednjem kvartalu ove godine, vjerojatno nećemo morati dugo čekati da vidimo kako izgleda Prada II.

TAGOVIlg mobitel prada

Komentiraj