Mobiteli

Aside Banners

ZAGG Invisible Shield

ZAGG je firma koja se bavi proizvodnjom i distribucijom dodataka za male elektronske uređaje, a njihov najnoviji proizvod je Invisible Shield, pa kao što mu i samo ime govori, radi se o zaštiti za vaše uređaje.

Piše , Objavljeno

nevidljiva folija

nevidljiva folija

Jednu stvar je potrebno na početku razjasniti, Invisible Shield je folija, gotovo ista kao one koje se nalaze nalijepljene na ekrane svakog novog uređaja koji tek kupite i ne, nije nevidljiva, ali je najbliže tomu od svih drugih folija. Razlika od običnih folija koje već stižu nalijepljene na ekrane novih uređaja leži u tome što ova nije namijenjena isključivo ekranu, već se izrađuje po narudžbi i za cijeli uređaj, tako da u tom smislu postaje gotovo nevidljiva jer nema očitih rubova koji bodu u oči.

gotovo neuništiva

gotovo neuništiva

Izrađena je od posebnog polimera kako bi bila otporna na sve moguće ogrebotine i tako sačuvala sve vaše uređaje, od MP3 playera, mobitela, pa do igraćih konzola i laptopa. Cijene ovakve zaštite se kreću od10-ak dolara za manje uređaje, pa sve do 50-ak dolara za one koje će potpuno zaštititi laptop (ovisno o modelu). Na stranici proizvođača možete pogledati popis uređaja za koje je Invisible Shield dostupan, a i naručiti ga na istom mjestu.

TAGOVIlaptop mobitel zagg zaštita

Komentiraj