Auto & Tech

preporuka

Aside Banners

Mortal Kombat šuta guzice i u web serijalu

Piše , Objavljeno

Web serije imaju sve bolju produkciju jer se sve više ulaže u produkciju igranog sadržaja namijenjenog webu. Mortal Kombat nije iznimka!

Kevin Tanchaoren je američki plesač, glumac, redatelj – očito renesansni čovjek. Međutim, on je i dušbeg zaslužan za DanceLife show na MTV-u, Madonnine koreografije i 3D koncert “Glee Live“, a stvorio je i remake klasika Fame – gdje je društveno čudne i fizički neprivlačne aktere zamijenio sa Apolonima i Afroditama pa je tako promašio čitavu ideju izvornika o neprilagođenim umjetnicima.

Kao što vidite iz dosadašnjih referenci, televizijska posla mu očito ne idu, ali se zato pronašao u internet projektima. Praise Jebus!

Mortal Kombat LegacyDohvatio se najvećeg cara među virtualnim tabačinama – Mortal Kombata. Nakon odličnog kratkog filma MK:Rebirth koji je pitchao producentima Warner Brosa, nije dobio što je želio – odobrena je web serija umjesto igranog filma. Iskoristio je zeleno svjetlo na najbolji mogući način i počeo je sa snimanjem Mortal Kombat Legacy serije.

Epizode prve sezone traju desetak minuta i ima ih ukupno devet. Svaka epizoda predstavlja jednog ili više likova, nešto kao što Marvel radi sa svojim Origins strip izdanjima (i filmovima o kojima ne želimo pričati). Moguće je da će nas čitav serijal uvesti u već najavljeni Mortal Kombat film koji još nema ni definiranu godinu izlaska, ali se priča o velikom razrješavanju kese s parama kako bi sve bilo na nivou.

Prva epizoda prve sezone – Jerri Ryan vezana lancima. M-hm.

Mita i magije nema u velikoj mjeri, Tanchaoren je uzeo realističniji pristup čitavoj franšizi – ako se to može reći za teleportirajućeg boga munje, kiborge sjajnije od samih Transformera i SubZerovo ledeno oružje.

U prvoj sezoni se pojavljuju Michael Jai White kao Jax, u ulozi Sonye Blade je naš najdraži svemirski überkomad Jerri Ryan – narodu poznata kao Sedma od Devet, a tu su još neka poznata tv lica s malo manje poznatim imenima. Efekti su solidni čak i u usporedbi sa holivudskim hitovima, a nestvarno dobri za web izdanje.

Druga sezona počinje uskoro, a kako i priliči martial arts tabačini upoznat ćemo se i sa zvijezdom Tarzana i Starship TroopersaCasperom Van Dienom (savršen izbor za ulogu akcijskog junaka Johnnyja Cagea) te Markom Dacascosom – glumačkom senzacijom iz umjetničkih ostvarenja kao što su Američki Samuraj, Samo najjači i tv serije Vrana. A tu je i Cary-Hiroyuki Tagawa, izvorni Shang Tsung iz prvog filma. Pogledajte sliku, tu facu ćete prepoznati uvijek.

Cary-Hiroyuki TagawaAko želite zabavu bez mozga s dobrim eksplozijama, kiborzima s dredovima, letećim lepezama te hladnokrvnim momkom koji se odaziva na ime Sub Zero – ne morate tražiti dalje. Mortal Kombat Legacy je za vas, druga sezona samo što nije.

TAGOVImortal kombat mortal kombat legacy serija web serija

Komentiraj