Auto & Tech

Aside Banners

Motor iz Trona – 35,000 dolara

I dok čekamo nastavak kultnog SF-a iz 1982. 'Tron: Legacy' postoji firma koja slaže motore koji su kao da su ispali iz filma. A i cijena je znanstvenofantastična

Piše , Objavljeno

Lightcycles će biti unikatni, tj. biti će ih proizvedeno točno pet u različitim bojama, već prema konzultacijama s kupcem. Za razliku od Batmanovog Batpoda kojeg je vjerojatno znao voziti tek jedan čovjek na planeti, Lightcycle će se moći koristiti za odlazak na tržnicu ili u lokalni birc, tj. biti će 100 posto funkcionalni.

Dva su već naručena, tri su još na lageru. Ako imate bijesnu ušteđevinu i želite se doživotno urezati u centar za pamćenje svima koji vas vide na cesti, skoknite do eBaya i direktno se dogovorite s proizvođačem o preferencijama. Motor može biti stnadardni benzinac ili električni, gume su 22” x 12”, karoserija sa pojačanim čelikom i ugljičnim vlaknima i naravno, neonska svjetla iza pleksiglasa koja možete paliti i gasiti pritiskom na gumb.

Jedini minus koji nam trenutno pada na pamet je da film pokupi stvarno katastrofalne kritike. No to je jednako vjerojatno kao i to da imate 35.000 dolara za Tronov bajk.

TAGOVImotori Tron

Komentiraj