Auto & Tech

Aside Banners

Motorola Aura luksuzni mobitel

Motorolina Aura luksuzni je model za kojeg će skromni vlasnici morati izdvojiti ciglih 11 tisuća kuna. E pa, ako nekoga to veseli...

Piše , Objavljeno

motorola aura

motorola aura

Za te novce (spomenutih 11 tisuća, za one koji ne čitaju podnaslove) dobit ćete jednu svjetsku premijeru, tako barem tvrde u Motoroli. Navodno jedino Aura ima okrugli LCD zaslon. što je valjda jako bitno kada za telefon izdvojite tri prosječne plaće.

Naravno, telefon jest preskup, ali je vrlo kvalitetno izrađen. Kućište je od nehrđajućeg čelika presvučeno zaštitnim slojem koji se koristi na najskupljim ručnim satovima (o kakavom je sloju riječ, pitajte premijera), tipkovnica je izrađena od aluminija, a mehanizam koji rotira poklopac aparata, kažu, napravljen je u švicarskoj (!). Čak dva tjedna treba im da od 700 pojedinih dijelova, komad po komad, slože ovo “čudo” od telefona.

motorola aura

motorola aura

Ipak, ispod metalnog okvira Auru šije svaki plastičnjak kupljen na placu. Tu je kamera fiksnog fokusa od 2 megapiksela, 2GB interne memorije, GPRS i EDGE prijenos podataka i to je to. Lako je zaključiti da od ukupne cijene, barem pola odlazi na porez za budale.

TAGOVIaura luksuz mobitel motorola skupo

Komentiraj