Auto & Tech

Aside Banners

Must Have Gadgeti, šatro!

Novu godinu započinjemo s deset proizvoda koje "šatro morate imati�, a oni su:

Piše , Objavljeno

Iako ćete za “prave stvari” pohitati na stvari.net to ne znači da vam Idesh i dalje neće donositi pregršt gadgeta koji variraju od “zgodnih” preko onih koje “morate imati” pa sve do onih koji su najblaže rečeno, apsolutna pizdarija koje će kupovati samo dokoni čitatelji punih džepova. Novu godinu započinjemo s deset proizvoda koje “šatro morate imati”, a oni su:

LavNav Nightlight

LavNav Nightlight

LavNav Nightlight

Prave seronje znaju koliki je problem kada se usred noći probudite sa strašnom željom u mjehuru ili donjem dijelu debelog crijeva, a “the force” je toliko jaka da nemate vremena tražiti prekidače po zidovima.
LavNav je najvjerojatnije prava stvar za vas. Zahodska daska koja svijetli ugodnim crvenim ili zelenim svjetlom riješit će vas problema s noćnim ciljanjem u školjku ne vršeći pritom atak na vaš budžet (pošto se napaja sa dvije AA baterije). Uz sve to, imat ćete taj posebni “disko ugođaj” koji će vas pratiti za obavljanja velike ili male nužde, a svi ćemo se složiti, upravo je to ono što svi želimo… Yeah right!
Cijena:250kn

Darth Duck Fadar

Darth Duck Fadar

Darth Duck Fadar

Ako ste potpuno sišli s uma i ne znate što učiniti sa osamdesetak kuna koje vam se muvaju po džepu, kupite gumenu patkicu sa Darth Vader glavom i učinite one divne momente opuštanja i higijene još posebnijim.
Ne vidimo razlog za to, ali ako među vama ima entuzijasta koji moraju imati sav Star Wars merchandise, ovdje je novi i neizostavni item. Zanimljivo je spomenuti kako Patak Darth zasvijetli čim ga ubacite u vodu, a to je… Hmmm… Ovaj… Nemamo pojma, čini nam se kao posebno glupa funkcija čak i ako ste izrazito malo dijete.
Cijena:80kn

DIY Strawz

DIY Strawz

DIY Strawz

Sjećate li se stare C-64 igre “Pipemania”? Uz ovaj komplet od 24 slamke različitih oblika to iskustvo možete ponoviti i u vlastitom domu. Odličan način da vikend opijanja postanu avantura. Napokon ne morate raditi bambus već jedan dio ubacite u Colu, a drugi u bocu vrhunskog stolnog vina “Ribar Crni” (Razlog vaših želučanih smetnji još od 1862.). Kombinirajte slamke i učinite pijenje sokova (i vina) nezaboravnim iskustvom!
Cijena:50kn

Kemijska s laserskim pokazivačem i stickom od 4GB

Laser - olovka - memorija

Laser – olovka – memorija

Ne možemo poreći, ovo izgleda kao zgodan proizvod kojeg ne bi bilo zgoreg imati u svom džepu. Kemijska je nešto što vam uvijek treba, stick od 4 giga prostora je odličan dodatak, a laserski pointer je zgodan ako imate kakvu prezentaciju ili ste jedan od onih mamlaza koji usred kluba ženama pokušava privući pažnju svjetleći im u oči. Sve u svemu, zadovoljni smo.
Cijena:500kn

Microfleece pulover

Microfleece pulover

Microfleece pulover

Džepovi su najbolji izum još otkad je netko rekao:”Čovječe, treba mi sat i pol do ureda. Ljudi, mislim da je vrijeme da izumimo kotač.” Scottevest to zna pa je za vas skrojio ovaj pulover koji sadrži dovoljno džepova da u njih utpate sve napravice koje svakodnevno vučete sa sobom. Uz sve to, dizajneri su poseban trud uložili i patentirali kanalice za žice, a nećete strahovati ni od ispadanja gadgeta iz džepova jer posebna je pažnja pridana upravo tom elementu. Pogledajte samo prekvarcanog čiču na slici i vidjet ćete da je zadovoljan puloverom.
Cijena:350kn

Hello Kitty AR-15

Hello Kitty AR-15

Hello Kitty AR-15

Rat prestaje biti SMB zabava za dečke jer tu je Hello Kitty jurišna puška AR-15 za naše djevojke i kćeri. Nakon što je neki moron stvorio Hello Kitty AK-47, na red je došao i AR-15. Ova puška, prema riječima dizajnera, spada u red CPR (Cute Pink Rifle) proizvoda i vjerujemo kako će nasilje napokon dobiti svoju simpatičnu stranu. Nažalost, ovu pušku možete nabaviti samo u Kaliforniji i trenutno je dostupna samo ženi spomenutog dizajnera. Za sada!
Cijena:Neprocjenjivo!

Džepni LCD Sudoku

Džepni LCD Sudoku

Džepni LCD Sudoku

Sudoku spada među pošasti modernog čovjeka i svaki ljubitelj enigmatike neće odoljeti kada u novinama naiđe na niz brojeva. Da ne bi bili uskraćeni za ovaj užitak kada, recimo, čekate na red u banci, izdvojite simboličnu sumu i priuštite si ovaj LCD užitak ili daunlodajte igru na mobitel.
Cijena:100kn

Čokoladna fontana od nehrđajućeg čelika

Čokoladna fontana

Čokoladna fontana

Ako spadate među ljude koji su za svoje uživanje u čokoladi spremni izdvojiti masne pare na mjesečnoj bazi, ova fontana vjerojatno je nešto o čemu ste sanjali.
Odlična je za partije, domjenke ili ako jednostavno želite fascinirati mačku koju pokušavate ubrložiti. Spremnik može zapremiti do 900 grama vrhunske čokolade što je, proizvođači tvrde, dovoljno za dvadesetak osoba (ili dvije anoreksične tinejdžerke i Ćiru Blaževića).
Cijena:200kn

LED Jellyfish Mood Lamp

LED Jellyfish

LED Jellyfish

Oduvijek ste sanjali o meduzama u vašem stanu? Onda ste jedini lik koji o tome sanja jer mi još uvijek sanjarimo da u našem stanu završi Gemma Atkinson. No, za razliku od naših mokrih snova, vaši se mogu ispuniti.
Vaše će raspoloženje popravljati ove meduze lagano plivajući po vašem akvariju pritom mijenjajući boje, a mi ćemo i dalje fantazirati o gospođici Atkinson sve dok ne izmisle LED lampu za nas.
Cijena:250kn

Mitsubishi laserski TV

Mitsubishi laserski TV

Mitsubishi laserski TV

Laserski TV od ove godine može se pojaviti i u vašem stanu jer Mitsubishi je, uz Coherent i Arasor, odlučio na ovogodišnjem CES-u u Las Vegasu predstaviti svoj laserski TV. Laserski TV bit će u stanju prikazivati oko 90 posto boja poznatih ljudskom oku (za primjer, LCD i plazma prikazuju oko 40%). Cijena će biti paprena i izazivat će oko 100 posto suza dobro poznatih oku prosječnog hrvatskog radiše. Živi bili pa vidjeli… Na našem TV-u vulgaris!
Cijena:TBA

TAGOVIgadgeti

Komentiraj