Auto & Tech

Najpovoljnije ponude

Aside Banners

Nabava.net – vaš put do dobrog shoppinga

Potrošili ste nekoliko sati kako bi izgledali savršeno za večernji izlazak? Sada još samo treba napraviti dobru sliku i 'postati' je na Instagram ili Facebook. Međutim, vaš smartphone jednostavno ne radi dobre fotografije.

Piše , Objavljeno

nabava2

Zamislite samo koliko ste se puta našli u klubu i htjeli ‘okinuti’ selfie, ali u mraku se naziru samo obrisi. Kako bi spriječili da se to ubuduće događa, možda je vrijeme da nabavite novi mobitel.

S obzirom na njihovu cijenu, bilo bi poželjno pronaći najjeftiniju trgovinu. I tu vam uskače Nabava.net, specijalizirana stranica koja će vam prikazati ponudu i cijene velikog broja internetskih trgovina.

header_logo

Na vama je da odaberete željeni proizvod, a stranica vam tada daje sve moguće opcije kako bi pronašli najpovoljniju ponudu. Naravno, osim mobitela možete pretraživati i gotovo 200 drugih kategorija (uključujući i kozmetiku, parfeme, sve ono što vam je potrebno za dobar izlazak) s izborom u više od 150 internetskih trgovina.

Pretragu možete vršiti prema cijeni, proizvođaču i cijelom nizu drugih kriterija koji će vam olakšati izbor. Ako vam je trenutna cijena preskupa, a zagrijali ste za proizvod, slobodno postavite obavijest o cijeni i na vaš mail dolazi obavijest kada cijena padne.
Nabava.net omogućit će vam da uštedite koju kunu i pritom vam ostane više za najluđi party u kojem ćete osvojiti sve prisutne.

Sponzorirani članak

TAGOVIkupovina nabava shopping smartphone

Komentiraj