Auto & Tech

Aside Banners

Najbolji gadgeti na Stvari.net

Nokia 5800 XpressMusic, novi MacBook... neki su od gadgeta koje smo prošlog tjedna predstavili na Stvari.net.

Piše , Objavljeno

Nokia 5800 XpressMusic

Nokia 5800 XpressMusic

Nokia 5800 XpressMusic

Nokia je izbacila 5800 XpressMusic, multimedijalni touchscreen smartphone. Radi na Symbian S60 operativnom sustavu kojemu je dodana podrška za pipkanje prstićima i prikaz multimedije u visokoj rezoluciji, a prema prvim reakcijama, nema prigovora na ponašanje OS-a i korištenje touchscreena. 5800 opremljen je Comes With Music opcijom. Prije nego li krenemo u navođenje tehničkih karakteristika, riječ – dvije o dizajnu. Prva riječ:”odličan”, druga riječ:”dizajn”.

Više o ovom Nokiji 5800 XpressMusic na Stvari.net >>

BlackBerry Storm

BlackBerry Storm

BlackBerry Storm

Dočekali smo i to, Blackberry bez QWERTY tipkovnice! Ovo je prvi model koji ima touchscreen umjesto pune tipkovnice, na koje smo navikli i koje su gotovo postale zaštitni znak Blackberrija. Još treba pričekati prva iskustva s virtualnom tipkovnicom kako bi znali hoće li njezin izostanak utjecati na ono po čemu je BB najpoznatiji – štancanje mejlova.

Više o BlackBerry Stormu na Stvari.net >>

MacBook i MacBook Pro

MacBook i MacBook Pro

MacBook i MacBook Pro

Apple je predstavio redizajnirane modele svojih prijenosnika koji se sada minimalno razlikuju, barem što se dizajna tiče.
Oba modela redizajnirana su, kućišta su izrađena od aluminija, rubovi zaobljeni… Od zajedničkih novosti, tu su novi glossy LED monitori koji nisu baš svima sjeli. MacBookovi su opremljeni novim tipkovnicama s pozadinskim osvjetljenjem, i novim staklenim multitouch trackpadom. Tu je i značajno poboljšanje u “grafičkom odjelu”, pa su oba modela ubola novu grafulju, nimalo skromnu NVIDIA GeForce 9400M.

Sve o novim MacBookovima doznajte na Stvari.net >>

Panasonic Lumix DMC-G1

Panasonic Lumix DMC-G1

Panasonic Lumix DMC-G1

Panasonicov Lumix DMC-G1, najmanji digitalni fotoaparat s izmjenjivim objektivom na tržište će izaći u studenom po cijeni od oko 800 dolara.
Lumix DMC-G1 malen je i lagan, ali ipak se radi o DSLR fotoaparatu uz kojeg se u kompletu dobiva 14 – 45 mm objektiv, a istovremenu će za njega izaći i 45 – 200 mm teleobjektiv. Tijelo će se nuditi u tri boje, što nije nimalo uobičajena praksa na polju DSRL fotića, i to u crnoj, crvenoj i plavoj.

Sve o Lumixu DMC-G1 doznajte na Stvari.net >>

TAGOVIapple blackberry fotoaparati laptop macbook mobitel nokia panasonic

Komentiraj