Auto & Tech

Aside Banners

Najbolji najgluplji gadgeti

Ima morona koji svako malo smisle idiotsku napravu koja tjera na razmišljanje o funkcionalnosti ili na otpisivanje tvorca kao apsolutnog idiota.

Piše , Objavljeno

Svijet je prepun divnih gadgeta koji život čine jednostavnijim ili zabavnijim. No, u svakom žitu ima morona koji svako malo smisle idiotsku napravu koja tjera na razmišljanje o funkcionalnosti ili na otpisivanje tvorca kao apsolutnog idiota.

Annoy-A-Tron

iritantne i mirisne zvukove možemo i sami ispuštati, hvala

iritantne i mirisne zvukove možemo i sami ispuštati, hvala

Zamislite spačku iz snova. Nešto najpakosnije što možete učiniti neprijatelju bez čina ubijanja njega ili bližnjih mu. Jeste? Dakle, Annoy-A-Tron je apsolutna suprotnost onome što ste zamislili i spada u kategoriju moronskih gadgeta koje prave moroni za morone.

Ovu napravicu zakeljite pod stol svojeg neprijatelja, mrskog kolege iz ureda, i ovo čudo tehnike svaku minutu ispušta iritantan zvuk, a vi birate između tri ponuđena. Što slijedi?
Cijena:60kn

Nindža daljinski

uz ovaj daljinski trebat će vam i prave nindža vještine

uz ovaj daljinski trebat će vam i prave nindža vještine

U rang moronskih naprava za psine spada i Nindža daljinski. Zabezeknuti se narod jamačno pita:Što čini Nindža daljinski?

Primjerice, dolazite kod prijatelja koji je baš zasjeo i gleda Ligu prvaka ispijajući ogromne količine piva kao što je i običaj u našim krajevima. U samom žaru borbe, na pragu zgoditka, vi uzimate Nindža daljinski i prebacujete na Hrvatsku danas.

Radi se o univerzalnom daljincu. Dakle, Nindža daljinski je vaš prijatelj u psini jer drugih prijatelja očito nemate.

Napomena:na cijenu dodajte troškove liječničkog saniranja rana na licu izazvanih udarcima ljutitog prijatelja.
Cijena:55kn

Titanijski Spork

žiljuška, vilca, vižlica...

žiljuška, vilca, vižlica…

Spork je inače žlica i viljuška u jednom. Dakle, žliljuška, vlica, vižlica ili nešto deseto. Zamislite situaciju, krenuli ste na kampiranje, imate šator, torbak, naramak i naravno žliljušku. No, ne bilo kakvu već titanijsku žliljušku kojom tamanite grah, tripice, haše, a ako se pojavi frka možete njome zatamaniti i drskog medvjeda koji je naumio srušiti vam kamp, požderati vašu hranu i brutalno vas silovati.
Cijena:55kn

Ring Thing ili The Prsten

one to rule them all!

one to rule them all!

Odlučili ste uploviti u bračnu luku. Ona je ionako trudna i osuđena prihvatiti vašu sumnjivu vanjštinu, načela i navike. No, prije svega, spremna je prihvatiti vaš alkoholizam jer ste pijanac, ali onaj nenasilni. Poznaje vas. Poznaje vaš skrivene želje i inklinacije. Naišla je na prsten iz snova. Pravu stvar za vas. Da.

Ovo je prsten i otvarač za boce u jednom! Ovo je Gospodar među prstenjem, ovo je… Gospodar Prstenja! U isto vam vrijeme omogućuje da se napijete u svakoj prilici i podsjeća vas zašto pijete.
Cijena:45kn

Spajač!

spajač ili uvijač?

spajač ili uvijač?

Dosta je bilo spajalica koje vam se povlače po cijelom uredu. Dosta je bilo uredskih smrti izazvanih hrđavim spajalicama koje ubijaju vaše kolege kao muhe. Napokon je došao spas za sve vas “spajače”.

Spajač bez spajalica! Pritisnete ga i on spoji vaše papire savijajući ih, pritom čineći male kanale koji drže vaše papire spojenima, a spaja do 5 papira. 5 (slovima:pet)! Ljudi, pa je li to moguće??!?!
Cijena:35kn

Švedski FireSteel

zakon gadget za piromane

zakon gadget za piromane

FireSteel je interesantan izum. Stvara iskru temperature od 3000 stupnjeva, osigurava do 12.000 paljenja, stvara jak bljesak pa može služiti i kao naprava za signalizaciju, a radi i po kiši i po snijegu.

Već su ga prigrlile mnoge vojne sile svijeta, a popularan je i kod Hrvatskog društva piromana koji su i ovog ljeta bili vrijedni uz ovogodišnji moto:Ej, Hrvati sori, al’ volimo kad gori!
Cijena:od 20 do 80kn

LED emotikoni za auto

jel ima rotflmao?

jel ima rotflmao?

Baš ste nepopravljivi geek i kompjuterski freak kojeg chat prati i kada je na cesti. Dakle, razljutite sudionike u prometu i natjerajte normalnog čovjeka da još više zamrzi geeka i njegove navike.

Ovo čudo moderne tehnologije prikeljite za zadnju šajbu, napaja se s četiri baterije i može ispisati do pet različitih poruka koje uključju:smajlija i onog drugog koji se mršti (fraunija?), Odbij, hvala i Idiote. Balkanska verzija će sadržavati 30 najsočnijih psovki i apatičnog smajlija beživotnog izraza lica.
Cijena:150kn

The Ex – Stalak za noževe

stalak vam ilustrira kako možete završiti

stalak vam ilustrira kako možete završiti

Scenarij. Upoznali ste se prije tjedan dana na jednom partiju i od starta vam se svidjela jer je živahna i duhovita žena puna razumijevanja. Izlazite cijeli tjedan i došlo je vrijeme da odete do njenog stana. Stan je zgodan. Dok čekate da izađe iz kupaonice glavinjate po stanu i u kuhinji nailazite na ovaj zanimljivi stalak.

Preporuka:Bježite! Ona je luda! Propustit će te odličan seks jer lude žene su takve, ali kupite prnje i bježite što prije jer tanka je granica između stalka i vašeg abdomena (čitaj:uključuje i dragulje ispod pojasa).
Cijena:350kn

TAGOVIgadgeti led najgluplje prsten

Komentiraj