Auto & Tech

fini kadrovi su samo tvoji

Aside Banners

Napokon aplikacija koja se zaklinje da vaš sextape neće iscuriti nigdje

Piše , Objavljeno

Tko radi sextapeove? Svi koji žele malo začiniti svoju vezu. I pomalo zaboravljene zvijezde koje žele nove angažmane i povratak na naslovnice.

Prečesto te snimke iscure – ili su marketinški alat (ne upiremo prstom u nikog khm khmrdashian) ili se par raspadne i jedan od sudionika veze je govno i podijeli snimku privatne prirode s cijelim Internetom. Kako bi se tom fenomenu nazvanom “revenge porn” stalo na kraj, developeri su razvili Rumuki, aplikaciju koja vas čuva od bezobrazne mogućnosti da vaša obitelj ili prijatelji sasma slučajno dobiju uvid u vaš seksualni život.

Kažu da je Rumuki najsigurniji način za dijeljenje najintimnijih trenutaka.

Screenshot_22

Oba partnera bi trebala downloadati aplikaciju i sinkronizirati svoje račune. Tek tada mogu aplikacijom snimati svoje hrabre pothvate i igre kao što su “sakrij krastavac”. Svaki snimljeni video zapis je enkriptiran i moguće mu je pristupiti tek kad oba partnera na svojim smartphoneima upišu kod. Moguće je pogledati video samo jednom kroz tjedan dana, šansa za gledanjem se obnavlja još jednim upisivanjem passworda. Ako ti maznu mobitel, nitko neće moći gledati što ste snimali niti ucjenjivati vas za te inkriminirajuće snimke.

Koristi zaštitu u spavaćoj sobi (i na kuhinjskom stolu i na zadnjem sjedalu auta dok svira Bebek) – i gumenu i digitalnu.

Aplikacija je zasad dostupna samo za iPhone, a možete ju pronaći u AppStoreu ili klikom ovdje.

TAGOVIaplikacija seks sextape

Komentiraj