Auto & Tech

Guza od 1 000 dolara

Banner 300

Napokon možemo kupiti VR set sa twerkajućom robotskom guzicom za “vođenje ljubavi”

Piše , Objavljeno

Možda su žene svih ovih godine imale seksualnu moć nad nama jadnim napaljenim muškićima, ali razvojem virtualne stvarnosti i robotike njihova “ljubav” postaje itekako zamjenjiva!

twerkbuttŠalimo se, naravno! Ne znamo kakva bi to virtualna stvarnost ili robotska aparatura mogla doći i blizu bilo kojoj pravoj ženi, ali nekada muškarac jednostavno nema izbora te se mora zadovoljiti na jedini mogući način: sam sa sobom. Naravno, postoji i opcija prostitucije, ali za potrebe ove priče recimo kako je ručica najbolja družica. Kako se tehnologija razvija, a broj onih koji koriste usluge “ručice” raste, pametni su se ljudi dosjetili izumiti niz aparatura koje bi muškarcima olakšale olakšavanje, u čemu i dalje prednjače različite vibrirajuće cijevi i rukavice. No, PornHub ima sasvim drugačiju ideju i moramo priznati… ne čini se toliko loše!

twerkbutt 1

Nakon što su svijetu donijeli spravicu koja puni vaše uređaje energijom masturbacije, sada su predstavili Twerking Butt, sustav koji se sastoji od velike silikonske guzice koja se može podesiti na različite brzine i intenzitete trešnje (što simulira twerkanje), a dolazi u paru s VR (virtualna stvarnost) kacigom preko koje si korisnik može i projicirati ostatak žene. Da, neizbježno je ne zamisliti nekog srednjovječnog debeloguzog ljigavca kako roka ovu aparaturu, ali ono… bolje da se potreba zadovoljava na taj način nego da ti na pamet padaju nekakve sulude ideje!

Twerking Butt – najbolji promo video IKAD:

Twerking Butt dolazi u dvije verzije, Classic i Deluxe, a razlika je uglavnom u količini različitih opcija trešnje, stezanja i ostalih čudesa koje jedna, odnosno druga nudi. Naravno, uz sve to dobijete i vodenu mlaznicu za ispiranje… khmh… nereda koji ostaje nakon obavljenog posla, a u specijalnoj ponudi tresuću guzu možete dobiti za 500 odnosno 800 dolara! Ovo sniženje vrijedi još par tjedana, a onda će cijena biti stabilnih 700 odnosno 1 000 dolara za Deluxe verziju (što je više od 6 000 kuna!). Pazite što vam kažemo, ako ovako nastavi, za 10 godina će se prodavati pravi čovjekoliki sex-botovi, a onda će stvari postati stvarno zanimljive!

TAGOVIpornhub seks igračka sex twerking twerking butt virtualna stvarnost

Komentiraj