Auto & Tech

Možda pomogne

Banner 300

Ne možete se odlučiti koji mobitel kupiti? Ovaj vodič u tome će vam pomoći

Piše , Objavljeno

Ako ste smartphone geek, u svojoj toj sili uređaja i karakteristika plivate kao riba u vodi, i točno znate što želite od svog mobitela. S druge strane, većina nas je i dalje u debelom mraku!

mobiteli

Općenito možemo reći da na svijetu postoje tri vrste kupaca smartphone uređaja: oni koji točno znaju što žele i zašto to žele, oni koji će kupiti prvi mobitel koji im se svidi, bez obzira na njegove kvalitete i karakteristike, te oni koji će za savjet tražiti onog jednog tehno-frika kojeg svaka ekipa mora imati. Potonji su u velikoj većini, tako da se može reći da su potencijalno najvažnija skupina za sve proizvođače mobitela, pa ih treba na neki način privući…

Kako izabrati mobitel?

… a privlače se tako da im se nude razne mogućnosti i pogodnosti koje konkurenti i njihovi proizvodi nemaju. Tako će iPhone uređaji biti za one kojima paše jednostavnost uporabe i funkcionalnost, dok će oni željni istraživanja i prilagodbe izabrati neki Nexus ili HTC. U svoj se toj silnoj količini različitih modela ponekad teško snaći i profićima, a kamoli ne nekome tko se u te stvari “baš i ne kuži“. Ekipa s Gizmoda zato je složila ovaj maleni, ali vrlo korisni dijagram za sve buduće kupce smartphone uređaja, koji daje prilično dobru sliku što kupiti ovisno o nekim vlastitim preferencijama.

mobiteli

TAGOVIandroid htc iOS iPhone koji mobitel izabrati mobitel nokia smartphone

Komentiraj