Auto & Tech

Banner 300

Neonode N2 Mobile – Opaka mala pila

Švedski proizvođač Neonode na tržištu je već poznato ime, a njihov najnoviji N2 mobitel kod mnogih zaljubljenika u mobilne uređaje izaziva, usudit ćemo se reći, erekciju.

Piše , Objavljeno

Neonode N2 Mobile

Neonode N2 Mobile

Iskreno, ne želimo sakrivati činjenicu da simpatiziramo ove male gadgete koji u sebi kombiniraju sve od mp3 playera do usne harmonike. Mobiteli su odavno prestali biti samo sredstvo komunikacije, a novi N2 postao je novi predmet želja mnogih ljubitelja ovakvih multimedijalnih naprava.

N2 na svom zForce touch screenu nudi niz opcija od kojih su sve redom odlične bez obzira radi li se o odličnom mp3 playeru, fotoaparatu od 2 megapiksela, kamere koja snima u mp4 formatu, no nas se ipak najviše dojmio kapacitet koji je moguće apgrejdati do impozantnih 32 GB.

N2 je automatski stavljen rame uz rame sa razvikanim iPhoneom, za što postoji i niz razloga. No, uz sve ove divote dolazi i predivna cijena. Cijena? Prava sitnica, samo 3.250 kuna s tim da se dosta dugo čekalo da se mobitel pojavi na tržištu. Ameri će ovaj mobitel dočekati tek krajem drugog mjeseca i ne sumnjamo da će biti veliki hit.

TAGOVIiPhone mobitel neonode

Komentiraj