Auto & Tech

Pametna igračka

Aside Banners

Nije spam: Tehnološka revolucija na vašem penisu jamči bolji seksualni život

Ako ste nemaštoviti u krevetu (ili na kuhinjskom stolu), ako želite znati koliko ste brzi ili koliko ste kalorija potrošili prilikom zadnjeg spajanja kreveta - Lovely će vas spasiti od neznanja.

Piše , Objavljeno

Screenshot_3

Nosiva tehnologija iliti popularno zvani wearables su pronašli put do svakog tech entuzijasta, bilo to do ručnog zgloba s pametnim satovima i fitness tragačima ili do njihovih lica s Google Glassom i sličnim novotarijama.

Lovely želi doprijeti do još jednog dijela tijela sa svojom pametnom seks igračkom. Ako ćemo iskreno – Lovely je cock ring, ali nimalo obični cock ring. Samo ga postaviš na penis i good to go je. Plug-and-play. Tehnološki pojmovi zvuče dosta točno u ovom kontekstu. U slučaju da nemaš penis – i ne, ne mislimo na sudionike kakve strašne nesreće, već jednostavno ljepši spol – Lovely se može staviti na kojekakva pomagala pa čak i na prste.

U la la

U la la

Lovely je napravljen od “svilenog glatkog, rastezljivog silikona koji pruža fantastičan osjećaj vašem tijelu”.

Ako vam išta od ovog zvuči ljigavo, mi samo prenosimo informacije, a živimo u informacijsko doba pa je želja za dodatnim informacijama (kao što su potrošene kalorije, brzinu i izdržljivost) posve razumljiva. Nakon obrađivanja (khm) informacija, aplikacija s vašeg smartphonea vam počinje predlagati nove položaje koji će vam poboljšati seksualni život. Najčudniji dio tek slijedi: aplikacija može poslati poziv za seks s detaljnim opisom seksualne poze koju želite, a spravica i vibrira.

Svi vi koji želite digitalnu Kama Sutru na… dlanu morat ćete podržati projekt sa 169 dolara na Indiegogu, a cilj autora uređaja je skupiti devedesetak tisuća dolara kako bi se Lovely pojavio na tržištu.

Kako god okreneš i što god okreneš – znanje je moć.

TAGOVIcrowdfunding dildo indiegogo internet kickstarter penis seks seks igračke seksi seksi cure

Komentiraj