Auto & Tech

Aside Banners

Volim te po templejtu

Kada vam usred važnog sastanka zazvoni telefon, i pozivatelju bezobrazno poklopite - pristojno je javiti se porukom tipa: �Na sastanku sam...�. Zato su u Nokiji mislili na takve, i druge situacije i pripremili SMS predložak.

Piše , Objavljeno

set poslovnih odgovora

set poslovnih odgovora

Kada vam usred važnog sastanka zazvoni telefon, i pozivatelju bezobrazno poklopite – pristojno je javiti se porukom tipa:”Na sastanku sam…”. Zato su u Nokiji mislili na takve situacije i pripremili SMS predložak. Doduše, mislili su i na druge varijante.

Kao što vidite na fotki lijevo, prvi niz unaprijed pripremljenih poruka, predložaka ili templejtova predviđaju odgovore na poslovne pozive i uobičajene izlike za neodgovaranje na poziv. Na sastanku sam… Sastanak je otkazan… Molimo zovite…

To su uobičajeni odgovori kakvi vas pripremaju na većinu predvidljivih situacija.

poruke osobnije prirode

poruke osobnije prirode

Drugi niz poruka otkriva da su u Nokiji zaista mislili na sve (druga fotka). Odnosno, gotovo na sve. Ali ako ste upravo usred okršaja s “prijateljicom”, a vaša zvanična draga zasipa vas ljubavnim porukama, kako bi je umirili dovoljno je odabrati odgovarajuću poruku i poslati. Dečki (sigurno su to bili dečki) u Nokiji pobrinuli su se da na odgovaranje ne gubite previše vremena. Samo pazite da ne ode Molim zovite umjesto I ja volim tebe.

TAGOVInokia sms

Komentiraj