Auto & Tech

STIŽU (NOVE) PROMJENE

Aside Banners

Nova godina, nova Facebook pravila – znate li što će biti drugačije od 1. siječnja?

Dolaskom nove godine, Facebook najavljuje promjene u uvjetima korištenja i načinima kontroliranja privatnosti osobnih podataka.

Piše , Objavljeno

facebook-slavi-devet-rodjendan-drustvena-mreza-koja-je-promijenila-svijet

Korisnici najpopularnije društvene mreže sada će imati mogućnost boljeg ‘filtriranja’ sadržaja koji im se pojavljuje u news feedu. To se prvenstveno odnosi na sponzorirane sadržaje koji će im se prikazivati samo ako su ranije pokazali interes za takav sadržaj, koristili slične aplikacije ili posjećivali webove sličnog sadržaja.

Glavni cilj Facebooka svakako je transparentnost stoga će korisnici moći saznati koje podatke Facebook prikuplja prilikom njihovog korištenja usluge na mobitelu (lokacija, stanje baterije, jačina mobilnog signala), kao i koje to podatke Facebook dijeli s drugim internetskim servisima (WhatsAppom i Instagramom).

U nekim regijama će također biti dostupna opcija ‘buy’ koja će korisnicima omogućiti kupovinu raznih proizvoda bez napuštanja stranica Facebooka.

I.N.

Provjeri još… Za sve vas koji koristite Facebook na poslu (a znamo da to radite) – pogledajte kakvu vam novost spremaju!

TAGOVIdruštvene mreže facebook

Komentiraj