Auto & Tech

Novi update

Aside Banners

Nova velika promjena na Instagramu – imaš li ju već?

Piše , Objavljeno

Počelo se događati ono što je Facebook CEO slatkobriježni Mark najavio još u siječnju 2019., a to je spajanje svih njegovih aplikacija.

Zuckerberg je napravio jedan veliki iskorak prema navedenom cilju. Od jučer se počela pojavljivati opcija nadogradnje s kojom biste spojili Instagram s Messenger aplikacijom. Da, to znači da ćete ljudima preko Messengera moći pisati na Instagram odnosno “direct message” iliti DM.

Naravno da ćete s tom nadogradnjom dobiti masu novih mogućnosti za Instagram chat. Moći ćete mijenjati boje u vašem razgovoru, sugovorniku ili sebi davati nadimke kao što je već moguće na Messengeru, ali bit će i u potpunosti novih featurea. Neki od njih su selfie naljepnice, Watch Together mode u kojemu možete istovremeno s frendovima gledati video klipove te takozvani vanish mode koji omogućava nestajanje poruka nakon određenog vremena. Jedino što za sada nije riješeno su pozivi. Točnije, vas netko zove unutar Instagram aplikacije, taj poziv neće biti prebačen na Messenger.

Ovo je svakako zgodna nadogradnja koja nam omogućava da imamo sve na jednom mjestu. No, ne olakšava to samo nama komunikaciju, nego i tajnim službama koje nas prate 24/7. Vjerujemo kako je problematično pratiti komunikaciju u tolikom broju aplikacija, sigurno se ljudi u crnom raduju ovome. Bravo Markane, baš lijepo od tebe.

Ako niste znali, tajne službe nas stalno promatraju i prate svaki naš korak. Mi sami sebe dovodimo u opasnost uopće objavljuvajući ovakav članak jer oni nam mogu svaki trenutak ući u ured i oteti nas kao te nas izbrisati da nikada nismo postojaaaaaaaaaaa…

(za osobe koje Facebook smatraju relevantnim izvorom informacija i samo traže teorije zavjere, ovo je šala)

Ako želite putem videa saznati više o svemu ovome – vaši smo ljudi.

 

TAGOVIfacebook Instagram Mark Zuckerberg messenger